Niech nie przesadzają z tym już , każdy składki płaci i siedzi na zwolnieniu za swoje pieniadze !! NIech lepiej zaklady pracy skontrolują , zakłady które wprowadzają swoje wewnętrzne prawo np takie jak brak dni wolnych na rządanie ! a w Piotrkowie są takie zakłady !! W zyciu byłem na dwóch zwolnieniach ciągłem na maxa czyli pół roku , zus łatwo można oszukać bardzo łatwo , 1 raz miałem 4 razy kontrole w tomaszowie... da się załatwić wszystko... Ostatni raz od psychiatryka ciągłem też pół roku , 0 kontroli 0 stresu polecam !! ;)
Zabawne to wszystko. Jedni popierają kombinatorów, inni potępiają. Zazdrośnicy "usłużnie donoszą", choć sami nie mają z tego żadnych profitów.
A wiecie, co by zlikwidowało te wszystkie przekręty i sprawiło, że każdy zacząłby uczciwie pracować, a nie kombinować?
Likwidacja ZUS-u!
Brrr... Aż strach sobie wytrzepać...
... dywan, of course...
Płace składki na ZUS od 36 lat na zwolnieniach jestem rzadko( 1 w roku na zwolnieniu miałem mam problemy z wątroba i sercem od 4 lat na lekach) a tu kontrola a ja w sklepie panie zfochane jakaś zbędna dyskusja do małżonki wracam patrze miny u pan jak by zobaczyły przestępce stulecia znowu jakaś zbędna dyskusja nie wytrzymałem i się zapytałem czy panie pracują w ZUS-ie za kare jeszcze większy foch to poradziłem żeby wzięły kredyt i zmieniły prace
Coś poszeptały i poszły do sąsiada do dziś spokój i cisza
Płace składki na ZUS od 36 lat na zwolnieniach jestem rzadko( 1 w roku na zwolnieniu miałem mam problemy z wątroba i sercem od 4 lat na lekach) a tu kontrola a ja w sklepie panie zfochane jakaś zbędna dyskusja do małżonki wracam patrze miny u pan jak by zobaczyły przestępce stulecia znowu jakaś zbędna dyskusja nie wytrzymałem i się zapytałem czy panie pracują w ZUS-ie za kare jeszcze większy foch to poradziłem żeby wzięły kredyt i zmieniły prace
Coś poszeptały i poszły do sąsiada do dziś spokój i cisza
a co się stanie z tymi "odzyskanymi" w krwi i pocie pracowników ZUS, kwotami? wzorem Robin Hooda, czy innego Janosika oddadzą biednym i potrzebującym??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!