Co co są przeciw...zobaczcie place zabaw po weekendzie pety setki puszki olane i zasrane i dlatego barany dla bydła jest tak jak jest tylko szkoda że nie od 22
Brawo panie prezydencie !!! A radnym którzy byli przeciw tej ustawie podziekujemy przy wyborach ( lista kto za i przeciw i kto nie głosowało w internecie )
Chojniak wydał polecenie swoim klakierom,żeby ci chwalili go w internetach,hahahahah!!!
Krzysiuuuuu.... a mi pod oknami po 23 ciągle wyją wybebeszone tłumiki, kiedy zakaz?
Komuna w nowoczesnej nazwie, to już tamta komuna chyba była lepsza, wstyd na całą Polskę! już się boję z domu wyjść bo za to że ze znajomym się przywitam to mandat dostanę... ojjjjjj.... płakać się chcę, etat za granicą już ogarniam, nie będę podatków płacił na taką władzę
Więcej. Wlaman będzie i wtedy zobaczymy co nasz w przslowiu prezydencik zrobi
Komuna totalna...Miasto Żabek...tak to jest koncerny smarują pod stołem władzy za przyzwoleniem i z poparciem opanowują miasto, a Władza wykańcza lokalnych przedsiębiorców, których w Piotrkowie jest tylu co pies napłakał...Ciekawe ile dali w łapę tym co byli za wprowadzeniem zakazu...dziwnym trafem ta miernota nauczyciel wprowadził takie same godziny otwarcia co Żabka...poszła kasa i to gruba
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!