metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wojciech ~wojciech (Gość)30.05.2018 13:45

Chojniak właśnie przegrał następne wybory

172

Snoop drągi drong ~Snoop drągi drong (Gość)30.05.2018 13:16

Nie wiem czy w tym mieście jest 5 sklepów owartych po 23. Niebwiem tez jak zamierzają pilnowac stacji benzynowych? Rozumiem, ze np. przy dawnej planecie były zuliki, ale ze 2 tygodnie temu podjechałem do słonia kolo 2 to prawie ekspedientkę obudziłem światłami. Zero ruchu. Zamiast sypnąć mandatami dla sklepikarzy to oczywiście najlepiej ich zamknąć. Przecież taki pozwolenie na handel alkoholem to kupe kasu kosztuje i idzie do budżetu miasta. Mam pytanie. Czy jezeli na stacji jest restauracja to stacja może sprzedawać alkohol?

91

gość ~gość (Gość)30.05.2018 14:35

Dobrze że juz tam nie mieszkam ...

82

wróg... ~wróg... (Gość)30.05.2018 15:01

Ile osób straci pracę przez ten "pomysł"?
Ile osób przez ten "pomysł" straci na pensji?
Pan biznesmen Winiarski nie musi się martwić o takie przyziemne sprawy jak pensja, prawda?
Właśnie stracił Pan pacjenta. Przechodzę do innego lekarza rodzinnego!
Ja piję okazyjnie ale takie coś to zamach na moją wolność.

51

kazik ~kazik (Gość)30.05.2018 15:08

Wstyd, co z wieś......

71

bezsensu ~bezsensu (Gość)30.05.2018 15:31

Aha!!! Czyli nie było policji i strażników, by pilnować porządku w miejscach sprzedaży alkoholu ale teraz są by chodzić po sklepach, stacjach - sprawdzać czy sprzedają alkohol! No Bareja całą gębą!!!

62

normalny ~normalny (Gość)30.05.2018 15:06

Bardzo dobry pomysł - popieramy - dziękujemy - normalni

313

gość ~gość (Gość)30.05.2018 13:35

Mnie ta prochibicja nie dotyczy, mam blisko na D&D Twardosławice ;)

123

gościuniuniu ~gościuniuniu (Gość)30.05.2018 15:36

Teraz w knajpach sprzedawać będa z małym narzutem alkohol więc kochani piotrkowianie przyzwyczajcie się do menelstwa w knajpkach/restauracjach i w ich okolicy. I nie szukajcie policji czy straży miejskiej, bo ich nie było do tej pory a teraz tym bardziej ich nie będzie, bo będą siedzieć na stacjach " sprawdzając " czy nie sprzedają na stacji alkoholu........ Brawo dla Medioprezia!

83

gość ~gość (Gość)30.05.2018 13:04

Teraz tylko czekać aż kebaby w mieście wystąpią o koncesję na alkohol i zyski 2x e górę

95

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat