metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
broda ~broda (Gość)10.12.2014 11:55

Co na to policja i kochana SM?

50

Sylwiaa ~Sylwiaa (Gość)10.12.2014 12:54

Dopkiii *.*

10

upbroda ~upbroda (Gość)10.12.2014 14:45

Co na to policja?

10

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)10.12.2014 17:27

Cytuję:
Piotrkowski szpital co tydzień ratuje młodych ludzi zatrutych po zażyciu tzw. środków zastępczych. Świadczy to o poważnym problemie występującym na terenie naszego miasta

Był tu jakiś czas temu artykuł o problemach z dopalaczami. Napisałem wtedy pod nim, co dokładnie jest przyczyną pojawienia się tych substancji na rynku. Ale mój wpis komuś się nie spodobał i został dość szybko usunięty.

Cytuję:
W Polsce lista substancji kontrolowanych to około 300 pozycji, z czego 50 z nich to dopalacze. Ciągle dopisywane są nowe używki. W ubiegłym roku padł rekord - dopisano 81 nowych pozycji. Ta lista zdaje się nie mieć końca.

Hahaha! Dlaczego tak jest i z czego to wynika też pisałem... No cóż, obecnie panuje moda na stwarzanie problemów i walkę z wiatrakami. W końcu do rozwiązywania nowych problemów potrzeba nowych urzędasów, a jak wiadomo urzędasy to tzw. żelazny elektorat obecnej władzy. Poza tym plebs lubi widzieć, że władza zwalcza problemy, które mu rzekomo zagrażają... A że sama je wcześniej stwarza? Wzrok i rozum plebsu są wybiórcze, gdy skupią się na jednym, to całości już nie ogarniają...

Cytuję:
Odświeżacz do bidetu o zapachu migdałowym

Brzmi nieźle. Kupiłbym sobie, ale bidetu nie mam.

Komentarz był edytowany przez autora: 10.12.2014 17:54

30

PiotrkowJanka ~PiotrkowJanka (Gość)10.12.2014 19:46

"broda" napisał(a):

jak to co? testuje "odświeżacze" :-))..

10

tutaj tutajranga10.12.2014 20:09

Ja bardzo przepraszam: ale jak to? Co tydzień?! Uzbierowywują z całego tygodnia i hurtem ratują? Czy co?

11

j. ~j. (Gość)10.12.2014 20:49

A ja tam uważam, że złamanasom, którzy handlują tym świństwem powinno się robić najpierw ostre pałowanie a zaraz potem zamykać w obozie pracy. Cackamy się z nimi, zamiast ich zgnoić i dlatego się nie boją, dalej będą to g.... sprzedawać, gówniarze będą się "dopalać", a świat będzie zmierzał dalej do szaleństwa.

10

babka klozetowa ~babka klozetowa (Gość)10.12.2014 21:17

"Al-Bundy" napisał(a):
Kupiłbym sobie, ale bidetu nie mam.

Kup ten zapach, to i potem bidet sobie dokupisz, będziesz przynajmniej miał jakąś motywację.

30

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)10.12.2014 22:11

"tutaj" napisał(a):
ale jak to? Co tydzień?! Uzbierowywują z całego tygodnia i hurtem ratują? Czy co?

To nie wiesz, jak działa NFZ? Kolejki są i TERMINY! ;)

10

piotr ~piotr (Gość)10.12.2014 22:30

Wiem taki sklep figowy dym

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat