Tyle od Państwa kasy ciągną i jeszcze od społeczeństwa. Czy kler w tym wypadku powiedział kiedyś dość??? Nie wpuszczać tej czarnej zarazy!!!
97-300 - oczywiście wiemy dla kogo jest krępująca - dla ludzi nieogłupionych przez toruńsko - pisowską propagandę.
Księża to funkcjonariusze ds. pisowskiej propagandy - wystarczy jej w kościołach. Ja tym panom już dziękuję.
cyt."Do tego odwieczny dylemat – ile włożyć do koperty" Dobrze powiedziane odwieczny ,gdyż KK od zawsze wykorzystwał słabość Polaków do pewnych mistycznych cierpień a złoto miało to łagodzić.Ponadto czasy się zmieniają. Kto wie czy za dekadę polski ksiądz nie będzie nosił ze sobą czytnika. A więc klik ...i po ptokach. Jednak myślę ,że będą woleli jednak w kopertach. Pewna "anonimość" i ....
Dla mnie prosta wizyta poswiecic wziąść 20 dychy i wyjazd jali stres chyba taki że nabrudzi bo butów nie ściąga
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!