normalnie geniusze! tytani empatii i mistrzowie rigczu!!!!! jeszcze z armat postrzelajcie jakąś salwe honorową albo dwanaście. Wojna w kraju obok, ludziom przy dźwięku takich alarmów miasta rakietami niszczą i bliskich zabijają, a Ci potrąbić sobie z rana. Wincy tych syren dajcie, wincy!!
A może nasz szanowny pan Prezydent weźmie przykład z Prezydenta Opola i wykaże się empatią i logicznym myśleniem a nie będzie powielać i tak już wystarczającą traumę przebywających u nas uchodźców.Idiotyczna decyzja rządu...i powielających ja samorządów.Wstyd????
Kto to wymyślił?! Ukraińcom po tak ciężkich przejściach serwować taką pobudkę?! Nie da się tego określić chyba żadnym cenzuralnym słowem
Sensu i logiki brak mam nadzieję ,że ten cyrk już się nie długo skończy po wyborach,i każdy swoje miejsce w pierdlu znajdźie.
Liczę na godną postawę prezydenta Piotrkowa i przeciwstawienie się "wytycznym".
a w ogóle to taki typowo pisowski super pomysł, tylko powinni dofinansować jakiś tuning syren żeby wyrobiły, bo rozumiem że bedziemy trąbić teraz na każdy wypadek lotniczy z ofiarami? - katastrofa Kościuszki, Kopernika, CASA w Mirosławcu, rocznica katastrofy gibraltarskiej też? Będzie w końcu jak z tymi alertami RCB - 3 raz w tygodniu mam graty z balkonu zdejmować - bo rząd dba i czuwa. No czego się nie dotkną...
No to zafundują ukraińcom poranek pełen wrażeń,czy jakiś dzban pomyślał,że ci ludzie takie syreny słyszeli po kilka razy dziennie i uciekali do schronów !!!
Jak można wpaść na taki pomysł ?
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!