metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lokals ~lokals (Gość)09.04.2022 10:52

normalnie geniusze! tytani empatii i mistrzowie rigczu!!!!! jeszcze z armat postrzelajcie jakąś salwe honorową albo dwanaście. Wojna w kraju obok, ludziom przy dźwięku takich alarmów miasta rakietami niszczą i bliskich zabijają, a Ci potrąbić sobie z rana. Wincy tych syren dajcie, wincy!!

162

Gośc ~Gośc (Gość)09.04.2022 11:11

No niewierze

102

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)09.04.2022 11:39

A może nasz szanowny pan Prezydent weźmie przykład z Prezydenta Opola i wykaże się empatią i logicznym myśleniem a nie będzie powielać i tak już wystarczającą traumę przebywających u nas uchodźców.Idiotyczna decyzja rządu...i powielających ja samorządów.Wstyd????

142

Piotrkoff ~Piotrkoff (Gość)09.04.2022 11:41

Czy wojewoda ma jakieś szczątki rozumu???

132

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)09.04.2022 11:58

Kto to wymyślił?! Ukraińcom po tak ciężkich przejściach serwować taką pobudkę?! Nie da się tego określić chyba żadnym cenzuralnym słowem

132

byczek ~byczek (Gość)09.04.2022 09:56

Mogą sobie wyć mnie i tak nie obudzą

125

logikkk ~logikkk (Gość)09.04.2022 12:35

Sensu i logiki brak mam nadzieję ,że ten cyrk już się nie długo skończy po wyborach,i każdy swoje miejsce w pierdlu znajdźie.

112

PaniePrezydencie ~PaniePrezydencie (Gość)09.04.2022 12:44

Liczę na godną postawę prezydenta Piotrkowa i przeciwstawienie się "wytycznym".

153

lokals ~lokals (Gość)09.04.2022 12:51

a w ogóle to taki typowo pisowski super pomysł, tylko powinni dofinansować jakiś tuning syren żeby wyrobiły, bo rozumiem że bedziemy trąbić teraz na każdy wypadek lotniczy z ofiarami? - katastrofa Kościuszki, Kopernika, CASA w Mirosławcu, rocznica katastrofy gibraltarskiej też? Będzie w końcu jak z tymi alertami RCB - 3 raz w tygodniu mam graty z balkonu zdejmować - bo rząd dba i czuwa. No czego się nie dotkną...

143

stefan ~stefan (Gość)09.04.2022 10:03

No to zafundują ukraińcom poranek pełen wrażeń,czy jakiś dzban pomyślał,że ci ludzie takie syreny słyszeli po kilka razy dziennie i uciekali do schronów !!!
Jak można wpaść na taki pomysł ?

386

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Użytkowniku Adblocka!

To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.

Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.

Dodaj stronę do wyjątków

Zobacz jak wyłączyć blokowanie

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat