Już dawno sie nie spotkałem z droższymi biletami u kierowcy .Przecież to dawno zostało zniesione.A co jeśli nie ma punktu,w którym można kupić bilet,albo kiosk jest zamknięty bo niedziela?bez sensu.a tak na marginesie,czy mzk piotrkowskie ma się czym szczycić?kursów w ciągu dnia mało,a do tego większość i tak jeżdżaą po tej samej trasie,a inne czesci miasta zapomniane tak jak WORD na Glinianej.Czym dojechać na egzamin na prawko?
Szkoda, że nie później z tą informacją, dziś o 6 rano jechałem nikt z pasażerów o podwyżce nie wiedział. Brawo!!! o pierdołach jest czas na pisanie i pitolenie w radiu młotków, ale poinformować z wyprzedzeniem o cenach biletów, po co????
Tylko szkoda, że nie przy każdym przystanku lub w jego pobliżu jest kiosk i szkoda, że większość otwarta tylko do 17. Jak ktoś nie będzie miał wyjścia i tak kupi u kierowcy, bo nie każdy kupuje na zapas biletów. Dziwny pomysł... Dziwny pomysł. Może trzeba było obniżyć ceny tych biletów w kioskach a nie podwyższyć ceny u kierowców.
A jakby jeszcze zrobili mapkę, gdzie można takie bilety kupić, he. Pytałem w paru kioskach - nie mieli.
Cytat tygodnia. Niezłe mamy zachęty.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!