metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
broda ~broda (Gość)30.11.2016 09:30

Cytuję:
Podwyżki, jak niejednokrotnie podkreślały władze MZK w Piotrkowie, mają zachęcić pasażerów do kupowania biletów w kioskach czy innych punktach ich sprzedaży.

Cytat tygodnia. Niezłe mamy zachęty.

70

xxxz ~xxxz (Gość)30.11.2016 09:33

A jakby jeszcze zrobili mapkę, gdzie można takie bilety kupić, he. Pytałem w paru kioskach - nie mieli.

101

Abc ~Abc (Gość)30.11.2016 09:35

Tylko szkoda, że nie przy każdym przystanku lub w jego pobliżu jest kiosk i szkoda, że większość otwarta tylko do 17. Jak ktoś nie będzie miał wyjścia i tak kupi u kierowcy, bo nie każdy kupuje na zapas biletów. Dziwny pomysł... Dziwny pomysł. Może trzeba było obniżyć ceny tych biletów w kioskach a nie podwyższyć ceny u kierowców.

102

Pasażer ~Pasażer (Gość)30.11.2016 10:00

Szkoda, że nie później z tą informacją, dziś o 6 rano jechałem nikt z pasażerów o podwyżce nie wiedział. Brawo!!! o pierdołach jest czas na pisanie i pitolenie w radiu młotków, ale poinformować z wyprzedzeniem o cenach biletów, po co????

67

Szczekanica ~Szczekanica (Gość)30.11.2016 10:02

Dobra zmiana a kiedy wprowadza podatek za oddychanie

82

Dioptaz ~Dioptaz (Gość)30.11.2016 09:32

Już dawno sie nie spotkałem z droższymi biletami u kierowcy .Przecież to dawno zostało zniesione.A co jeśli nie ma punktu,w którym można kupić bilet,albo kiosk jest zamknięty bo niedziela?bez sensu.a tak na marginesie,czy mzk piotrkowskie ma się czym szczycić?kursów w ciągu dnia mało,a do tego większość i tak jeżdżaą po tej samej trasie,a inne czesci miasta zapomniane tak jak WORD na Glinianej.Czym dojechać na egzamin na prawko?

160

None ~None (Gość)30.11.2016 10:36

Podczas gdy coraz częściej w innych miastach komunikacja miejska jest bezpłatna, że względu na nosie dochody z biletów, w nasze mieście podwyżki. Gratulować!

82

JA ~JA (Gość)30.11.2016 10:16

Niech jeszcze zrobią wykaz punktów sprzedających bilety. Dawno już nie widziałem, żeby gdziekolwiek były sprzedawane!

101

Rgre ~Rgre (Gość)30.11.2016 11:44

Mogli obniżyć ceny w kiosku, a zostawić na tym samym poziomie o kierowcy, byłoby to samo. Ale tak działają socjaliści

51

Tikitaka ~Tikitaka (Gość)30.11.2016 12:13

Oni nie chcą zachęcić do kupowania biletów w kioskach, tylko zniechęcić do kupowania u kierowcy :)

91

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat