Tak, i ja będę stać 3 godziny, bo będą przychodzić emeryci. To jakis żart co w tym kraju się dzieje. Ludzie przejrzyjcie na oczy i nie głosujcie na tego pajaca, który tylko pogrąża nasz kraj!
Nieudolność w organizacji wyborów pierwszy raz od ponad 50 lat. Przy stolikach po dwie osoby, jedna trzyma kartę do glosowania, a druga sprawdza dane. Po sprawdzeniu, osoba z kartą przekazuje kartę sprawdzającej a ta przekazuje osobie głosującej i dlatego sztuczne kolejki do głosowania.
Czynność głosowania jest obarczona ryzykiem zakażenia wirusem. Więc dlaczego rząd namawia do głosowania m.in. seniorów, którzy w razie zakażenia mają większe szanse na śmierć? ? ? Nie powinno seniorom się mówić : zostańcie w domu, bo to zapewnia Wam bezpieczeństwo. (?)
Pierwszy raz widzę władzę, która nie potrafi zorganizować wyborów. Pominąwszy już termin majowy, za który powinien ponieść konsekwencje spasiony J. Sasin.
Wiadomo na kogo głosują przeważnie osoby z tych grup. Pewnie chodzi o to by widząc kolejkę przed lokalem czasem się nie rozmysliły, a każdy głos moze być cenny. Idąc za ciosem bez kolejki powinny być tez wpuszczane osoby z wykształceniem podstawowym bo aż 70 % z nich głosuje na Dude. Co za niedopatrzenie. Powinni wpuszczać na podstawie świadectwa.
Może mam jeszcze zapytać Przepraszam, pani na dudę?
Tak. Aaaa to proszę.
Niedoczekanie wasze...
Czym więcej zamętu wokół tego wyborczego teatru ze wszystkich stron, tym lepiej dla nich.
Nic nie będę ustępowała.Oni mają czas a ja w niedziele do magazynu na 2 zmianę.Wszędzie im tylko ustępować,w sklepie autobusie a takiego!
Czym więcej szumu w mediach z kandydatami tym więcej osób nie pójdzie głosować tak jak ja dosyć tej szopki nakręcanej przez media bo Prezydent w Polsce nie może nic wiec po co tyle szumu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!