Luca jak widzisz na tym portalu jeśli ktoś jest zwolennikiem prezydenta to zdaniem innych musi mieć w tym interes. Według mnie wynika to ze stronniczości tego portalu i tej rozgłośni. Drugi po prezesie, źle Ci się czyta posty kogoś kto wyraża w normalny sposób, bez wyzywania swoje poglądy, a nie rażą Cie komentarze np. "psiny leśnej" ? To pewnie też wynika z tego co już napisałem. Swoją drogą jakiś moderator tego serwisu mógłby sie wziąć w końcu za robote, chyba że wszyscy tutaj są tylko od nabijania artykułów.
raczej moherów,styropianów i oszołomów.
jak ci się tu nie podoba to wypad trolu.
robią to konie i traktory.
Przychodnia "Hipokrates" ? Z proprezydenckim doktorkiem w składzie rady miasta?
Nie czepiajta się, prokurator też się leczyć musi.
niech się leczy w Bełchatowie,na Czaplinieckiej.
Oj.., dzieci...., czym jesteście tak rozczarowani! Prawo, prawo i jeszcze raz prawo.. i tyle.
Ps. Ile jeszcze zostanie wydanych pozwoleń na budowe kościołów za tej kadencji?! Luca siedzisz w temacie :)))
Jak wspomniałem tak zrobiłem i Panie Błaszczyk barany z UM odmówiły zgody na wykup gruntu i budowę mnie jako osobie prywatnej parkingu pod moją posesją !
Skandal weź się Panie do roboty bo tak nie może być by jednym finansować z publicznej kasy zabawki, a drugi sam musi swoją kasę ładować.
Dziś info do TVN'u daję jak w PTB kolejny raz para kaloszy gra w grę wazelina i oczko.
w temacie nie jestem, ale mam nadzieję, że więcej niż na sklepy monopolowe; tak btw jak jest zapotrzebowanie, to powstają, czemu nie???
To wskaż mi tych potrzebujacych jeśli oczywiście możesz :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!