metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bulk bulkranga13.10.2013 17:43

Luca jak widzisz na tym portalu jeśli ktoś jest zwolennikiem prezydenta to zdaniem innych musi mieć w tym interes. Według mnie wynika to ze stronniczości tego portalu i tej rozgłośni. Drugi po prezesie, źle Ci się czyta posty kogoś kto wyraża w normalny sposób, bez wyzywania swoje poglądy, a nie rażą Cie komentarze np. "psiny leśnej" ? To pewnie też wynika z tego co już napisałem. Swoją drogą jakiś moderator tego serwisu mógłby sie wziąć w końcu za robote, chyba że wszyscy tutaj są tylko od nabijania artykułów.

00

na mole ~na mole (Gość)13.10.2013 17:50

"Luca" napisał(a):
który jest zadowolony z wybranego prze przytłaczająca większość mieszkańców

raczej moherów,styropianów i oszołomów.

00

na mole ~na mole (Gość)13.10.2013 17:53

"bulk" napisał(a):
Luca jak widzisz na tym portalu jeśli ktoś jest zwolennikiem prezydenta to zdaniem innych musi mieć w tym interes. Według mnie wynika to ze stronniczości tego portalu i tej rozgłośni.

jak ci się tu nie podoba to wypad trolu.

"bulk" napisał(a):
Swoją drogą jakiś moderator tego serwisu mógłby sie wziąć w końcu za robote,

robią to konie i traktory.

00

luzik ~luzik (Gość)13.10.2013 19:24

Przychodnia "Hipokrates" ? Z proprezydenckim doktorkiem w składzie rady miasta?
Nie czepiajta się, prokurator też się leczyć musi.

00

na mole ~na mole (Gość)13.10.2013 20:11

"luzik" napisał(a):
Nie czepiajta się, prokurator też się leczyć musi.

niech się leczy w Bełchatowie,na Czaplinieckiej.

00

Pikuś ~Pikuś (Gość)13.10.2013 21:58

Oj.., dzieci...., czym jesteście tak rozczarowani! Prawo, prawo i jeszcze raz prawo.. i tyle.

00

ares1 ~ares1 (Gość)14.10.2013 07:37

Ps. Ile jeszcze zostanie wydanych pozwoleń na budowe kościołów za tej kadencji?! Luca siedzisz w temacie :)))

00

bla bla bla ~bla bla bla (Gość)14.10.2013 08:18

Jak wspomniałem tak zrobiłem i Panie Błaszczyk barany z UM odmówiły zgody na wykup gruntu i budowę mnie jako osobie prywatnej parkingu pod moją posesją !
Skandal weź się Panie do roboty bo tak nie może być by jednym finansować z publicznej kasy zabawki, a drugi sam musi swoją kasę ładować.
Dziś info do TVN'u daję jak w PTB kolejny raz para kaloszy gra w grę wazelina i oczko.

00

Luca ~Luca (Gość)14.10.2013 08:22

"ares1" napisał(a):
Ile jeszcze zostanie wydanych pozwoleń na budowe kościołów za tej kadencji?! Luca siedzisz w temacie :)))

w temacie nie jestem, ale mam nadzieję, że więcej niż na sklepy monopolowe; tak btw jak jest zapotrzebowanie, to powstają, czemu nie???

00

ares1 ~ares1 (Gość)14.10.2013 08:25

"Luca" napisał(a):
tak btw jak jest zapotrzebowanie, to powstają, czemu nie???

To wskaż mi tych potrzebujacych jeśli oczywiście możesz :)))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat