metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
psina lesina ~psina lesina (Gość)13.10.2013 11:05

"Zanzi" napisał(a):
A cokolwiek, nawet najgłupszego, wymyśli prezydent, ty i tak temu będziesz przyklaskiwał

bo to taki zaślepiony klakier,rowa liże ,że aż miło.
Zobacz luca ,czy skwarów nie masz na ustach od tego lizania,łahahahaha.

00

pan B. ~pan B. (Gość)13.10.2013 11:06

"Luca" napisał(a):
referendum się nie udało, bo piotrkowianie to mądrzy ludzie i nie dali się ponieść populistycznym hasłom PIO wraz z Platformą Obywatelską; jestem z Was dumny piotrkowianie

Do Luca: Zobaczysz co będzie w 2014 po wyborach do samorządu. Ludzie nie chodzą do referendum ale na wybory pójdą żeby obecna ekipa została zmieniona. A ty stracisz mandat radnego.

00

.luca ~.luca (Gość)13.10.2013 11:34

Cytuję:
Prokuratura Okręgowa w Piotrkowie zakończyła umorzeniem śledztwo dotyczące podejrzenia przekroczenia uprawnień i niedopełnienia obowiązków przez urzędników Urzędu Miasta polegających na niewłaściwym wydatkowaniu i wykorzystaniu środków finansowych miasta.

czyli można juz legalnie kręcić wałki,a "prokurator" uja im zrobi.
RAZEM DLA KORYTA

00

janusz ~janusz (Gość)13.10.2013 12:45

Drugi po prezesie - dokladnie takie cos juz malo fajnie sie czyta...ale zauwaz ze sa tutaj osoby co zawsze co by sie niedzialo to chwala prezydenta...i sa osoby ktore tez obojetnie co by sie nie dzialo to krytykuja prezydenta...dziwnie to wszystko wyglada...

00

raw ~raw (Gość)13.10.2013 12:47

W tym mieście skorumpowanym żadna sprawa nie wyjdzie na jaw jak nie poprowadzą tego organy z odległego regionu.Dofinansowanie prywatnych ośrodków swojego kolesia pseudo doradcę jest legalne.TO DRWINA Z NAS WSZYSTKICH I WYMIARU SPRAWIEDLIWOŚCI.Gowin chciał to towarzystwo przewietrzyć to go wykopali.Ale myślę że nastanie taki czas i wszystko wyjdzie na jaw.Może już nie długo.

00

bmx ~bmx (Gość)13.10.2013 13:14

Te wszystkie sprawy trzeba wysyłać do prokuratora generalnego.

00

sklave sklaveranga13.10.2013 13:24

Jak wam nie wstyd wy obłudnicy podli!!!???
Od kilku dni jestem najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi.
Premiera mamy wspaniałego, finansami państwa kieruje jeden z najwybitniejszych ekonomistów, prezydentem miasta zaś jest wspinały człowiek, niezwykle uzdolniony to jemu zawdzięczamy ten wspaniały rozwój miasta. Jak dziś przyjemnie jest spacerować po mieście i podziwiać naszego prezydenta osiągnięcia. Tak trzymać panie prezydencie.
Zapraszam na moja stronę.......

00

kruk ~kruk (Gość)13.10.2013 14:00

Swój swojego nie ruszy...

00

jaki ~jaki (Gość)13.10.2013 15:05

a za co miasto płaciło p.cham...... w sarbinowie i kołobrzegu ??

00

Luca ~Luca (Gość)13.10.2013 17:10

"pan-B." napisał(a):
Do Luca: Zobaczysz co będzie w 2014 po wyborach do samorządu. Ludzie nie chodzą do referendum ale na wybory pójdą żeby obecna ekipa została zmieniona. A ty stracisz mandat radnego.

żeby coś stracić, trzeba to coś mieć; radnym nie jestem, jestem zwykłym obywatelem tego miasta,który jest zadowolony z wybranego prze przytłaczająca większość mieszkańców w 1. turze prezydenta. Czy w tym mieście to coś niezwykłego, jak ktoś jest uczciwy? no może po przekrętach poprzedniej ekipy Waldemara "uććiwego" może to dziwić; fakt, ale staraj się uwierzyć w dobro innych i nie mierzyć wszystkich twoją własną miarą

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat