I całe szczęście. A może tak jak Czerniak zrobił ze szkołami, przedłużyć wolne do siódmego stycznia AD 2022.
Odbiór soboty,która i tak dla urzędasów jest dniem wolnym od pracy !!! TO JEST CHORE !
Kiedy w Polsce zostanie zmniejszona ilość zatrudnionych urzędników, radnych, zbędnych etatów w spółkach miejskich??? Prawda jest taka, że te zbędne etaty kosztują ogromne pieniądze ale tego nikt nie liczy. Spokojnie można by było wywalić 80% posłów ministrów itd.itd. Było by nam lżej a każdy urzędnik zajął by się robotą a nie jej symulowaniem i utrudnianiem nam życia.
A ja musze u prywaciorza robić.Jakby sie dało to w świnta kazoł by nawet przyjść.
A dlaczego mamy pracować w ten dzień? Każdy z nas ma rodzinę i też chcemy przygotować wszystko na święta.
A ja bym tam chętnie przyszedł ale nikt mnie o zdanie nie pytał, zamknęli i już...
Przecież rozwiązanie jest proste - każdy z pracowników UM przechodzi na własną działalność, UM płaci za zrealizowane zadania i wtedy niech sobie wybiorą czy mają wolne czy chcą pracować
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!