Hip hip hurra!Proponuję zrównać z ziemią istniejącą oczyszczalnię i postawić BIOBLOK.Będzie szybciutko(termin realizacji dotrzymany)i, taniutko!!!Po co nam,mieszkańcom tego grajdołka,nowoczesna oczyszczalnia.
Przecież i tak będzie z tej nowej oczyszczalni jeden wielki smród.
Chodzi o jak najtańsze postawienie i udzielenie gwarancji na lat kilka (krótki okres) by potem ta czy inna firma kosiła kasę z napraw po gwarancyjnych i w ostatecznym dłuższym czasie koszt oczyszczalni będzie 3-4 razy wyższy od założeń. Kabaret - i mam nadzieję, że nikt z was piotrkowianie nie pójdzie na wybory bo władza i tak sobie robi z was jajeczka wielkanocne.
Oczywiście, mam na myśli autora listu, a nie zrzędzących komentatorów.
dobre :D ale niestety urzad i tak zrobi po swojemu zeby jeszcze przed wyborami ustawic sie z kolesiami na dobre wałki na kasie .
Podobnie było z murkiem - większość głosów w ankiecie była za koncepcją oszklonych fundamentów, zaproponowaną przez jakiegoś studenta, a i tak Chojniak wybrał swoją, wielokrotnie droższą koncepcję.
A ja mam nadzieję, że jak najwięcej Piotrkowian pójdzie na wybory i wybierze NOWEGO prezydenta :D Trzeba wykorzystać szansę na zmiany!
Do KLETA
BOJKOT WYBORÓW TO ZGODA NA REELEKCJĘ ZŁEGO PREZYDENTA!!!
Głosujmy, wybierajmy lepszego. Nikt za nas tego nie zrobi. To my mamy wpływać na władzę, a nie chować głowę w piasek, a potem - jak zwykle narzekać!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!