metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sarna ~sarna (Gość)12.03.2010 10:51

Hip hip hurra!Proponuję zrównać z ziemią istniejącą oczyszczalnię i postawić BIOBLOK.Będzie szybciutko(termin realizacji dotrzymany)i, taniutko!!!Po co nam,mieszkańcom tego grajdołka,nowoczesna oczyszczalnia.

00

klet ~klet (Gość)12.03.2010 11:00

Przecież i tak będzie z tej nowej oczyszczalni jeden wielki smród.
Chodzi o jak najtańsze postawienie i udzielenie gwarancji na lat kilka (krótki okres) by potem ta czy inna firma kosiła kasę z napraw po gwarancyjnych i w ostatecznym dłuższym czasie koszt oczyszczalni będzie 3-4 razy wyższy od założeń. Kabaret - i mam nadzieję, że nikt z was piotrkowianie nie pójdzie na wybory bo władza i tak sobie robi z was jajeczka wielkanocne.

00

Irbis ~Irbis (Gość)12.03.2010 11:03

BRAWO!!!
Wreszcie ktos odważny i konkretny!

00

Irbis ~Irbis (Gość)12.03.2010 11:07

Oczywiście, mam na myśli autora listu, a nie zrzędzących komentatorów.

00

leśniczy ~leśniczy (Gość)12.03.2010 11:10

sarna do lasu.

00

zet ~zet (Gość)12.03.2010 11:48

dobre :D ale niestety urzad i tak zrobi po swojemu zeby jeszcze przed wyborami ustawic sie z kolesiami na dobre wałki na kasie .

00

Jeszcze tylko 245 dni ~Jeszcze tylko 245 dni (Gość)12.03.2010 12:52

Podobnie było z murkiem - większość głosów w ankiecie była za koncepcją oszklonych fundamentów, zaproponowaną przez jakiegoś studenta, a i tak Chojniak wybrał swoją, wielokrotnie droższą koncepcję.

Cytuję:
Miś: Janek, nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych. Nie bądźmy Pewex`ami. Dostajemy za tego misia, jako konsultanci 20% ogólnej sumy kosztów i już. Więc im on jest droższy, ten miś tym... no? Koniaczek?
Hochwander: Podwójny...Stać mnie!

00

Margerytka ~Margerytka (Gość)12.03.2010 12:59

Cytuję:
klet: mam nadzieję, że nikt z was piotrkowianie nie pójdzie na wybory bo władza i tak sobie robi z was jajeczka wielkanocne

A ja mam nadzieję, że jak najwięcej Piotrkowian pójdzie na wybory i wybierze NOWEGO prezydenta :D Trzeba wykorzystać szansę na zmiany!

00

Irbis ~Irbis (Gość)12.03.2010 13:02

Do KLETA
BOJKOT WYBORÓW TO ZGODA NA REELEKCJĘ ZŁEGO PREZYDENTA!!!
Głosujmy, wybierajmy lepszego. Nikt za nas tego nie zrobi. To my mamy wpływać na władzę, a nie chować głowę w piasek, a potem - jak zwykle narzekać!!!

00

97-300 97-300ranga12.03.2010 14:33

Bełkot.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat