metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
klet ~klet (Gość)12.03.2010 16:45

Taa szansa na zmianę, na nową jakość itd. itp. bla bla bla. Przed wyborami każdy kandydat będzie przesłodki, będzie obiecywał złote góry, a po wyborach stara bida, czyli powtórka z przeszłości.
Pytam się Was co Wam dają wybory? Co wasi wybrańcy Wam dają po wyborach ?
Przecież to Wy poprawiacie byt swojego wybrańca, który i tak Was później oleje, aż do momentu kolejnych wyborów.
Pokażcie mi wybrańca narodu, który coś poprawił dla swojego grona wyborców !
Chcecie chodzić na wybory Wasza decyzja. Mamy wolny kraj i każdy może robić co chce. Pytanie tylko czy niby Wasze dobre chęci na lepsze jutro poprawiają je czy wręcz przeciwnie.
Ja nie zamierzam chodzić na wybory i nie narzekam na tych co rządzą dopóki głupot nie wyczyniają. Bo także mam prawo do krytykowania, jeśli jest ku temu (w moim odczuciu) uzasadnienie.

00

bywalec ~bywalec (Gość)12.03.2010 19:06

O co chodziło autorowi w tym tekście ? Ja do tego i konferencji czy jak ją nazwać podchodzę tak jak powinienem - z humorem. I tego wam wszystkim życzę.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat