Taa szansa na zmianę, na nową jakość itd. itp. bla bla bla. Przed wyborami każdy kandydat będzie przesłodki, będzie obiecywał złote góry, a po wyborach stara bida, czyli powtórka z przeszłości.
Pytam się Was co Wam dają wybory? Co wasi wybrańcy Wam dają po wyborach ?
Przecież to Wy poprawiacie byt swojego wybrańca, który i tak Was później oleje, aż do momentu kolejnych wyborów.
Pokażcie mi wybrańca narodu, który coś poprawił dla swojego grona wyborców !
Chcecie chodzić na wybory Wasza decyzja. Mamy wolny kraj i każdy może robić co chce. Pytanie tylko czy niby Wasze dobre chęci na lepsze jutro poprawiają je czy wręcz przeciwnie.
Ja nie zamierzam chodzić na wybory i nie narzekam na tych co rządzą dopóki głupot nie wyczyniają. Bo także mam prawo do krytykowania, jeśli jest ku temu (w moim odczuciu) uzasadnienie.
O co chodziło autorowi w tym tekście ? Ja do tego i konferencji czy jak ją nazwać podchodzę tak jak powinienem - z humorem. I tego wam wszystkim życzę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!