Jazda samochodem po chodniku do tego jest tam zakaz parkowania. Ale straż miejska przekupiona
Pan Hartman to człowiek z klasą. Był znajomym mojego nieżyjącego taty. Chciałem z nim porozmawiać, ale jakoś zeszło i nie zdążyłem w tym pędzie codziennego życia. Wieczny odpoczynek racz im dać Panie.
No i żeby otrzymywały godną zapłatę za pracę,jaką ostatnio przyznali sobie piotrkowscy rajcowie za ich olbrzymi wysiłek w rządzeniu niesfornymi mieszkańcami trybunalskiego grodu.
Z tego całego towarzystwa najbardziej podobają mi się obydwie dziewczyny stojące po obu stronach kolesia ze sztandarem. Piękne i słodkie są mieszkanki Trybunalskiego grodu. Dobrze byłoby jeszcze, gdyby miłościwie w nim panujący prezydent zapewnił im zatrudnienie,aby nie musiały wyjeżdżać za pracą poza granice miasta,ostatecznie powiatu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!