Dojazd do bagna drogą zs kupę milionów, specjalna linia autobusowa, plastikowe coś, zjeżdżalnia no niezwykle atrakcyjne jest kąpielisko w Piotrkowie.
"Wczoraj byłam i nic mi się nie stało" - twierdzenie naukowe. "Myślę, że" - kolejne twierdzenie naukowe. A potem przychodzi zdziwienie i "jak to!?"
To bagno powinni wiosna oczyścić,a nie przed samym sezonem, robić zakaz kąpieli
Moje zdrowie i moja sprawa czy tam wejdę. Od kiedy to państwo się tak martwi o obywateli? Wódkę i papierosy sprzedają to jest ok? A jak ktoś chce wejść do wody to już be
Komentarze o słoneczku poza sezonem letnim- "bajoro, gnój, po co tam droga, po co tam autobusy"... realia podczas 30-stopniowych upalow - okolica zasypana autami, plażowiczami i grillujacymi... Ehh tak narzekają, a korzystają. Cha cha cha
Ciekawe gdzie nad woda siedzi szanowna wladza tego miasta.Pewnie w czysciutkim jeziorku lub baseniku.
a straż miejska nie może jakis mandatów dać? jak to jest uregulowane , jest taka możliwość? Jakby uderzyć po kieszeni całe rodziny tych zwolenników brudu
Spokojnie, w październiku odwołają zakaz. To piotrków, po co raz a porządnie ogarnąć temat, skoro można zrobić drogę i parking do corocznie zamkniętego w sezonie kompieliska
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!