metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ejże! ~ejże! (Gość)20.07.2011 12:03

Ten uniwersytet będzie takim uniwersytetem jak Jagielloński, czy Warszawski... - mówi poseł Artur Ostrowski.
Bez ściemniania. Bez ściemniania panie Ostrowski.

00

Luca ~Luca (Gość)20.07.2011 12:20

Cytuję:
ten uniwersytet będzie takim uniwersytetem jak Jagielloński, Toruński, czy Warszawski

t o tak się pogorszyły standardy na uniwerkach w Polsce???

00

cieciorka cieciorkaranga20.07.2011 12:25

"ejze" napisał(a):
Ten uniwersytet będzie takim uniwersytetem jak Jagielloński, czy Warszawski... - mówi poseł Artur Ostrowski.

Pan Ostrowski ma olbrzymie poczucie humoru :)

00

22 Lipca dawniej E.Wedel ~22 Lipca dawniej E.Wedel (Gość)20.07.2011 12:32

I zapewne to wszystko dzięki panu posłowi. Jak w Polsce byłaby komuna to otwarcie uniwersytetu nastąpiłoby 22 Lipca albo w kolejną wiekopomną rocznicę Wielkiej Rewolucji Październikowej. Nie wiem czy śmiać się czy płakać, a może jedno i drugie śmiech przez łzy.

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)20.07.2011 12:48

[cytat]
Tak..."A tam gdzie to kretowisko będzie stał mój bank":)
Poseł-żartowniś:-)

00

Idiota ~Idiota (Gość)20.07.2011 13:04

Bez jaj. Po co z gów robić cukierki ?!
Przestańcie szmacić dyplomy szkół wyższych.
Zamknąć tę podróbę i skończyć z analfabetami po takich szkołach.

00

? ~? (Gość)20.07.2011 13:48

Cytuję:
Ten uniwersytet będzie takim uniwersytetem jak Jagielloński, Toruński, czy Warszawski

A Trabant jest takim samym samochodem jak Mercedes.

00

ols ~ols (Gość)20.07.2011 14:46

Wydaje mi się, że posłowi chodziło o to, że będzie na takich samych prawach jak te Uniwersytety. Myślcie trochę.

00

Piotr Piotrranga20.07.2011 16:16

Miałem nadzieję, że ten uniwersytet humanistyczno przyrodniczy będzie chociaż troszeczkę przyrodnicy.
Przydały by się jakiś bardziej przyziemne kierunki np biologia ale ukierunkowano pod potrzeby rolnictwa.

00

Sami Swoi ~Sami Swoi (Gość)20.07.2011 16:47

"Piotr" napisał(a):
Przydały by się jakiś bardziej przyziemne kierunki np biologia ale ukierunkowano pod potrzeby rolnictwa.

Po co taki kierunek skoro nikt po nim nie potrzebuje ludzi do pracy w regionie !

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat