No, no, no!!! W Piotrkowie wolościowcy???!!!! Wolność z odpowiedzialnością to jest to, co człowieka wyróżnia od innych stworzeń. Niskie podatki, proste, bez różnych uznaniowych zwolnień i przywilejów; chroniona własność każdego obywatela; kara śmierci i ciężkie wyroki dla przestępców po sprawiedliwych procesach z możliwością obrony, to są główne wyróżniki UPR wśród partii polskich, szczególnie Bandy Czworga - SLD, PSL, PO, PiS! Koalicja egzotyczna, ale trzeba liczyć siły na zamiary. Będziecie mieli mój głos.
A co zrobiliście do tej pory w mieście poza prowadzeniem biura podatkowego w bloku przy ul. Piastowska-Próchnika?
Wolność , własność !!! Jak najbardziej. Sprawiedliwość - też jestem za. Tylko co wy Panowie robicie z tymi hasłami w PiS? Jakoś nie widzę ani wolności, ani szacunku dla prywatnej własności w PiS?
tymczasem nie ma sfery produkcyjnej
Ale Panowie odkrycia dokonali.....
Nagroda się Wam należy,tylko jaka pomyślmy....hm hm hm...
Coście zrobiliście dla Piotrkowa drodzy panowie, prawdziwi patrioci, narodowcy, prawicowcy? Wielkie nic. Patrząc na wasze pełne zapału do pracy twarze aż mi się słabo robi. Ale startujcie, startujcie, tego wam nikt nie zabroni. Ale też nikt was nie wybierze :)
Wolność, własność, sprawiedliwość - czczenie rewolucji październikowej? Żałosne - i dziwić się, że Prawica jest słaba.
Te narzkające na słabośc prawicy i UPR w szczególe; czy finansowaliście kiedykolwiek jakąkolwiek kampanie UPR, czy zebraliście chociaż nazwiska pod kandydaturami, czy przekonywaliście otumanionych i okłamywanych ludzi? Krytykować każdy potrafi, lecz bezpośrednio zainteresować się i zapracować dla prawicy(czytaj dla UPR, bo to jest jedyna prawica), a co za tym idzie dla Polski, to już za trudno i za ciężko. Cóż urok sterowanej demokracji. Wolę UPR w koalicji z PiS, niż PO, które mówi o obniżeniu podatków, to mówi. Pewnie w innych miastach UPR wchodził w koalicje z różnymi bytami politycznymi, to zależy od regionalnych uwarunkowań.
Witam wszystkich malkontentów i mądrali. A czego tak naprawdę się spodziewacie, że będziemy mówili,że trzeba podnieść podatki, "skubali" bez opamiętania Piotrkowian? Przecież to czysty socjalizm, którego nie tylko nie uznajemy. Jeśli pozwolicie się sami okradać do do kogo macie pretensje?
Jedyne ugrupowanie polityczne nie zmieniające swoich poglądów nie populistyczne i realnie oceniające sytuację ekonomiczną. Macie mój głos
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!