Ja bym radził administratorowi sprawdzić IP osób wpisujących się tutaj, bo tu tylu popierających UPR co pod tym tematem, to nie ma w całym Piotrkowie. Gdyby kierować się tymi wpisami, to już mają całą radę dla siebie i na dokładkę prezydenta także ;)
A wąsy też posiadasz? Jakie? Podzielisz się ze społeczeństwem?
A za rok będą wybory do Sejmu i Senatu!! Ciekawe kto wygra? Jeżeli wygrają z partii: SLD,PSL,PO,PiS to marnie widzę przyszłość i tą daleką i tą bliską dla naszej utrudzonej i nieszczęsnej Ojczyzny. Przecież ci PSLD,POPiS to jedna wielka banda grabiąca obywateli w świetle przez samych siebie ustanowianego prawa. Tylko światła dyktatura na miarę Piłsudskiego może uratować nieszczęśliwą Polskę!
Nareszcie jakieś nowe propozycje dla mieszkańców Piotrkowa. Na prawdę ciekawy program. Mieszkam w okręgu nr I, oddam głos na Malinowskiego.
Korzystając z okazji chciałem wszystkim podziękować za zainteresowanie UPR-em. Tym, którzy cokolwiek na ten temat wiedzą, i tym, którzy niczym osły twierdza, że niczego nie zrobiliśmy. Mam jednak nadzieję, że ci drudzy przejawią kiedyś zainteresowanie i nabiorą trochę wiedzy i ogłady.
"naomi" dziękuję za to, że zamiast na program UPR zwróciła uwagę na moje wąsy, które w jej przekonaniu, są zbytkiem dalekiej przeszłości. Dobre i to, ale lepiej byłoby odwrotnie. Cywilizacja nie ma tu nic do rzeczy, raczej moda a ta niczym kobieta zmienną jest.
Na facebooku Chojniak podszywa się pod PIS. Tak jest przy zabawie w głosowanie na prezydenta Piotrkowa. Wszędzie oszustwo wokół tej osoby. Wstyd podszywać się pod PIS jak się na listy wyborcze zaprasza Ludzi z PZPR i ORMO.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!