Wszystkie koncerty OMEGI, na których byłem /ostatni nie licząc Kongresowej - jubileuszowy na Hungarroring/ na wysokim poziomie. Mecky, Ciki, Misi, Elefant i Laci wciąż w formie. Podziwiam. Zazdroszczę Węgrom OMEGI. Wspaniałe chwile, a jeszcze do tego spotkanie z zespołem w HARD ROCK CAFE dzień wcześniej. Specjalnie przyjechałem w piątek do Warszawy. Szkoda ,że nie było na nim Meckiego. Ale udało się spotkać go na próbie. Pozdrawiam wszystkich fanów z Węgier, Słowacji, Niemiec i oczywiście z Polski. Do zobaczenia w Piotrkowie!!!!!!!!!!!!!
A co z ulicami Wojska Polskiego od wiaduktu do nowego ronda , Próchnika , Franklina Roosevelta itd. skoro na występy są to może i na remont w końcu Pan Prezydent znajdzie!Zamknął się w tym Urzędzie jak w twierdzy!!!
Z pomysłem sprowadzenia Omegi wystąpił wiele miesięcy temu red. Paweł Larecki. Jak widać, udało się. Fani pewnie zjadą z całego kraju...
Tak Omega to eksportowa grupa bo jest im czego zazdrościć.Mamy 2017 rok a my nie mamy takiego zespołu który mógłby pokazać wielki koncert widowisko jak Omega !! W latach 80-tych grał polski EXODDUS. Pereła polskiego roka symfonicznego szybko zgasła, a szkoda bo grali podobnie jak Omega ciekawie brzmiącą muzyką.Nowy Album Omega 56 nagrany w 2016 r pokazuje ja w dobrej kondycji jest Omega. Pozdrowienia dla fanów Omegi Dariusz M
Omega to naprawdę legendarny zespół rockowy, znany na całym świecie. Czekałem na ten koncert i pojadę do Piotrkowa. To będzie dla mnie wspaniałe przeżycie, bo na pewno OMEGA wykona wiele swoich słynnych utworów - nie tylko "Dziewczynę o perłowych włosach", lecz także: Petroleum lampa, Nem tudom a neved, Idorablo i inne. Janos Kobor to wokalista charyzmatyczny, więc zobaczenie go na estradzie to cudowny moment w życiu.
Fantastyczny zespół :) sto razy lepszy od tego "odgrzewanego kotleta" czyli całej Rodowicz....
Nie psioczcie tak, przecież napisali, że występ jest finansowany przez prywatne firmy. Dzięki temu macie okazję posłuchać na żywo i w dodatku za friko legendarnego zespołu. I jest to być może ostatnia taka szansa, bo ci panowie są już wiekowi, i wiecznie występować nie będą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!