Hej, gdzie zarezerwować nocleg tego dnia dla 8 osób? Bo 25 marca w hotelach nie macie już miejsc? Są kwatery?
To elektryzująca wiadomość! Lata całe na to czekaliśmy. Przyjeżdżamy 25-go marca do Pkowa.
Ale śmierdzi urzędniczymi wpisami!!! Czyżby Pan Prezydent przygotowywał się do wyborów z tą marną gwiazdą na starcie??? :)))
Nie wierzę własnym oczom! OMEGA w naszym mieście to wydarzenie bez precedensu. Rodzina moja przyleci na ten występ ze Szwecji, to zaprzysięgli fani ich grania.
Obdzwoniłam hotele w Piotrkowie i brak miejsc w tym dniu na nocleg! Co jest?!
Czym ten zespół zasłynął prócz jednej piosenki którą w miarę jest rozpoznawany??? Super te wpisy :))) W sumie to takie jak by The Beatles. W sumie to robimy im przysługę ich zapraszając hi hi.
Nawet ich jedyny hit, "Dziewczyna o perłowych włosach" jest bliższy memu sercu w wykonaniu Kultu. Może to i legenda, może po prostu zespół, który powstał dawno temu i jakoś jeszcze dycha :) Bardziej mnie ciekawi język, w jakim śpiewają :)
Józef Skrzek ma wystąpić z Omegą?! Bo tak piszą na piotrkow.naszemiasto.pl
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!