Ja widzę jedno, w końcu jest rwąca rzeka (potok) ;) A kierowcom jak widać co nie którym, jak zwykle włączyła się nieśmiertelność "Co ja nie przejadę" no i nie przejechali, brawo! Tak mało dróg w tym mieście, aby ominąć...
Pani po kolana w wodzie ale parasolka nad głową :D mistrzyni urwa! :D
Czy ja się mylę, czy tam parę baniek było wpakowane w remont tego odcinka drogi? Oj ty Krzysiu Krzysiu
Byłoby dobrze, gdyby ktoś od Pana prezydenta wyjaśnił ta sprawę. Wydano kilkanaście milionów złotych na co? Z zewnątrz wygląda... normalnie. Pod ziemią pewnie nie zrobiono nic zapewniając miastu przy okazji kilku miesięczną komunikacyjną apokalipsę wyłączając z ruchu Wojska Polskiego.
Pewnie Pan Prezydent i Pan Przewodniczący Rady są z siebie dumni. NADAL MAJĄ WŁADZĘ. LUDZIE NA NICH ZAGŁOSUJĄ. NIE MARTWMY SIĘ! Arogancja piotrkowskiej władzy przerasta absolutnie wszystko. PANIE PREZYDENCIE NIECH PAN WYJDZIE DO LUDZI i powie prawdę o Wojska Polskiego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!