metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianka ~Piotrkowianka (Gość)14.09.2016 22:12

Dożywocie lepiej mu dajcie 8 lat to dla takiego kretyna za mało

40

chemik ~chemik (Gość)15.09.2016 14:23

Widzę, że złodziej (z koleżkami lub sam i zmienia nicki) urabia forum. A to samochód pożyczył od kolegi, to w samochodzie były kluczyki i można go było wziąć. Jeżeli ktoś zostawi kluczyki w samochodzie lub niezamknięte drzwi do domu - to znaczy, że można go obrobić?
Cała piotrkowska mentalność. W tym "mieście" już nic mnie nie zdziwi....

20

GOŚĆ ~GOŚĆ (Gość)14.09.2016 20:03

WYJAŚNIENIE DLA WSZYSTKICH KTÓRZY TO CZYTAJĄ I WYPOWIADAJĄ SIE NA TEMAT ZAJŚCIA AUTO ZOSTAŁO SKRADZIONE WŁAŚCICIELKA AUTA NIE POŻYCZAŁA ZŁODZIEJOWI AUTA SAM SOBIE WZIOL I SZKODA ZE NIE ROZWALIŁ SOBIE TEGO GŁUPIEGO ŁUBA NA TYM DRZEWIE BO MOZE BY WYTRZEŹWIAŁ I POMYŚLAŁ CO ZROBIŁ TAK WIEC NIEUDACZNIKU CIESZ SIE ZE MAM DOBRE SERCE I BEDZIESZ KARANY TYLKO Z URZĘDU

31

Wiesz kto ~Wiesz kto (Gość)14.09.2016 20:25

Assa wzajemnie ja wiem co to znaczy i kieruje sie czyms w zyciu i walcze z takimi padluchami jak Ty prawda jest tylko jedna i bedzie na wierzchu

20

Obcy ~Obcy (Gość)14.09.2016 21:00

Najwidoczniej wlaścicielce tak zależało na aucie skoro non stop otwarte i kluczyki w stacyjcie...wiec sie niech nie dziwi ze ktoś sie skusił aby pojeździć bo mógł to być każdy

17

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat