metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
chemik ~chemik (Gość)14.09.2016 08:51

No to oberwie za kradzież i brawurową jazdę seicento.....

40

naiwne alibi ~naiwne alibi (Gość)14.09.2016 13:52

majonez o jakich słuchaczach prawisz? To jest forum a nie radio. GIT jeżeli pożyczyłeś samochód od kolegi to dlaczego się oddaliłeś? Za kolizję staniesz przed sądem. Na przyszłość będziesz pamiętał, co nie twoje nie rusz.

40

Trafił ~Trafił (Gość)14.09.2016 11:05

Z okna wyglądało to jak czeski film :D
Na prawde oddalił się od miejsca zdarzenia ( do 5m) stał pod swoimi oknami.
Więc dziwne żeby go nie zatrzymali szybko :D
Brawo spryciarze widać, że ten co go złapał nie oszukiwał na spawnościówce :D
a "panu" arturowi nawet się iść w jego strone nie chciało :D
Komedia jakich mało.brawo jedynie dla kolesia był obok i zabrał mu kluczyki.

03

Gość. ~Gość. (Gość)14.09.2016 14:39

A powinni Cię wsadzić mogłeś zrobić krzywdę nie jednemu dziecku.

30

chemik ~chemik (Gość)14.09.2016 14:47

Biedny, pożyczył auto i ma problemy. Dziwne, że właściciel nic o pożyczce nie wiedział.
Ode mnie też pożyczyli kołpaki na felgi, też nie wiem kto i nie słyszałem o chęci pożyczenia. Niestety, wzorowy mieszkaniec tego "miasta" zapomniał oddać......

20

Znajomy ~Znajomy (Gość)14.09.2016 15:18

Sluchajcie to auto bylo wiecznie otwarte z kluczykami w stacyjce a Git jak pisal to chcial to auto juz odstawic...a kradziez byla zgloszona poniewaz nie wiedzieli kto wziol auto wiec nie robcie afery jak nie wiecie co i jak bylo...

04

...... ~...... (Gość)14.09.2016 12:25

Do Git......auto nie było pożyczone normalnie je ukradleś

50

GIT ~GIT (Gość)14.09.2016 11:45

Słuchajcie to auto bylo porzyczone i nie siedzę za to to mojego kolegi auto a robicie z igly widly nie siedze jak widac to bylo przywlaszczenie nie kradzież auto juz jechalem oddac lecz stalo sie jak stalo pozdrawiam

07

Mieszkaniec osiedla wyzwolenia ~Mieszkaniec osiedla wyzwolenia (Gość)14.09.2016 20:06

A ja uważam żeby skończyć beznadziejną dyskusję najważniejsze że nikomu nic się nie stało . Ze nikogo nie potracil mam nadzieję że od właścicieli auta będzie miał nauczkę . Ludzie gadają i będą gadać zawsze takie glupie osiedle .pozdrawiam ałasie

02

tgre ~tgre (Gość)14.09.2016 21:22

zawsze zostawiali klucze w aucie sami wlasiciele,tak gadaja

13

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat