Dużo zdrowia dla Pauliny, na pewno bez niej będzie trudniej. Na szczęście są inne dziewczyny, które mają duże umiejętności i zastąpią Leszcza. Koper, Kuki, czy Szafa, no i niedługo wraca Vlada, będzie super. Ósemka nie zagrożona, choć ja mam nadzieje na pierwszą 5, a może 4. Dziewczyny grają coraz lepiej w obronie, choć miałem chwilami wrażenie jakby się pogubiły, więcej koncentracji, bo czasem nieład się wdaje. W ataku cieszy taktyka, że jak coś nie idzie mają inne zagrywki, które wychodzą, nie tak jak w poprzednim sezonie jedna zagrywka a reszta improwizacja. Cieszy powrót Agaty do lepszej formy, bo jej doświadczenie procentuje, choć uważam, że więcej młode powinny grać. Trenerze może Koper i Kuki powinny grać w ataku, bo widać że mają duże umiejętności i całkiem nieźle im to wychodziło jak weszły na zmianę. Brawo dla Sarny, w końcu pokazała, że w przyszłości stać ją na wyższy poziom. Brawo dla całego zespołu i skrzydeł, widać że Jałoszka w końcu zaczyna pokazywać talent. Są minusy, ale przemilczy, myślę, że dziewczyny wiedzą co należy poprawić, jak również poprawić swoje umiejętności.
BRAWO!
Dziewczyny zagrały dobry mecz, fajnie się oglądało. Widać radość z gry. Cała drużyna na plus, w końcu Sarnecka pokazała się z naprawdę dobrej strony - oby tak dalej no i Jałoszewska też całkiem dobrze. Szkoda fatalnej kontuzji Pauliny - życzę jej zdrowia i szybkiego powrotu na boisko!
Gratulacje za wygrany mecz. Gra wyglądała całkiem fajnie - mam nadzieję, że z silniejszym przeciwnikami również uda nam się zdobywać punkty. Szkoda tylko strasznej kontuzji Pauliny - życzę zdrowia.
brawo dziewczyny brawo agata dobra forma i oby utrzymała się jak najdłużej. zycze agata kolejnych bramek i kolejnych wygraych meczy. pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!