To jak z radiem Ma ryja.Jak fajne radio to trzeszczy,a to ...wszędzie łapie.
ale kolega zasugerowal by zmienic w ustawieniach na niemcy i jest ok, smiga jak ta lala
A tvpiss i inne Kurskiego nadal po staremu, nie zaszkodziła im "nowa dobra zmiana".
EMITEL przypadkowo zapomniał poinformować, że WYŁĄCZYŁ główny łódzki nadajnik obsługujący kilkaset tysięcy ludzi, taka drobnostka
Możecie korzystać z nadajników w Zygrach lub Kamieńsku , ale moc dużo dużo mniejsza - więc będą przycinki.
Wie ktos czy to sie poprawi czy konieczny dekoder?Telewizor sharp aquos.Grzebe w ustawieniach i ciągle tylko tvp..
Jesli ktoś miał by problemy z odbiorem polecam przeczytać.
https://emitel.pl/refarming/
Wszystko jest napisane, większość problemów spowodowana jest wyłączeniem nadawania sygnału z komina EC-4 w Łodzi.
Zmiana nid udana mimo ze mam nowy tv mieszkam w Bydgoszczy przez ok 3tyg miałem wszystkie programy a teraz mam tylko 7 brak polsat tvn stopklatka puls itd
W Krakowie problemy ogromne MUX-3 pikseluje.MUX-2 zanika sygnał i przesterowania.Antena sprawna i dekoder też.DVbt2 bardziej podobna na zakłócenia niż DVB-T
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!