może słabo znam historię Piotrkowa, ale mówienie akturat w Piotrkowie przez rabina o zabijaniu Żydów przez Polaków chyba były trochę nie na miejscu. Tak kiepsko się jakoś poczułem jako Polak. Przyjeżdżają do nas z wizytą, a pojęcia nie mają o Polsce. Znam historię Piotrkowa z opowieści mojego taty, który został podobnie jak Żydzi wywieziony przez faszystów do przymusowej pracy w czasie wojny. Jedziemy na tym samym wózku. Zarówno niewinni Żydzi jak i Polacy byli w Piotrkowie i nie tylko masowo mordowani, ale przez okupantów.
Jeśli chodzi o Jedwabne i Pogrom kielecki to czekam na media, które nagłośnią sprawę przerwania ekshumacji w Jedwabnem i tego z jakiego powodu to zrobiono, zaś po pogromie kieleckim ks. Kaczmarek stworzył komisje która tą zbrodnie zbadała a jej pracę przesłał ambasadorowi USA (Lane) w Warszawie. Władze komunistyczne oczywiście posądziły ks. Kaczmarka o szpiegostwo na rzecz Niemiec i USA.
To nie jest synagoga!!!!!!!
może kiedyś nią była, wyjaśniam redaktorowi - to jest biblioteka, była synagoga.
Kłam żydowski zawsze jest beszczelny, jakie 1000 lat / pierwsi kupcy /, którzy przeszli po naszej ziemi. Do Polski wpuścił ich na nasze nieszczęście Kazimierz Wielki, bo w Hiszpani to płynęła ulicami ich krew, podsuneli mu Esterkę, a ta sposobem najstarszego zawodu świata wyłudzała dla nich przywileje. Jednego tylko nie wyłudziła, prawa do kupowania ziemi, dlatego tak się wściekali opowiadając, że ich kamienice, a nasze ulice, bo grunt pod kamienicą był Polski. Dzisiaj także obowiązuje prawo, czyj grunt to na nim wszystko jego, dekret Kazimierz Wielkiego nie jest zniesiony do dzisiaj. Jak można przyjechać do cudzego kraju i temu narodowi pluć w twarz, czy oni by pozwolili w Izraelu mówić na nich żle, nawet jak by pyła to prawda. Co za beszczelna i bezkarna "nacja", gdzie się pojawią czują sie półbogami, a to Bóg ich ukarał /Biblia/ za sprzeniewierzenie się Jemu i dlatego nie maja swojego prawdziwego kraju, tylko wielką tułaczkę. Żydzi pokory trochę więcej pokory dla tych, którzy was przygarneli w chwili waszej zagłady. Mam nadzieję, że Ep nie zablokuje, bo to nie jest antysemityzm tilko stwierdzenie faktów.
mamy niewiele czasu, już niedługo ONI wrócą i nam pokarzą co jest ich własnością, syryjczyków się boimy, a czeka nas większa i grozniejsza plaga "emigrantów", którzy zawłaszczą naszą piotrkowską ziemię.
Piotrków dziękuje panu, panie Chojniak, będziemy pamiętać przy następnych wyborach, przynajmniej ja na pewno
pozdrawiam
Dlaczego w was tyle nienawiści Syryjczycy Żydzi Rosjanie Niemcy kto jeszcze Większość z was nie miała z tymi ludźmi do czynienia Pokazujecie swiją tępotę i nienawiść katolicy
psycholog-socjolog (Gość)
97-300 a już antysemita chce by żydowskie dzieci zachowywały jakby już nie żyły, w jakim kraju świata dzieci nie są głośne jeżeli nie są niemowami.- - - Jakie dzieci , widzisz gdzieś tam jakieś dziecko ? Nie widziałem w Polsce czy w UE zorganizowanych grup młodzieży która w tak bardzo akustyczny sposób zachowywała by się w miejscach wyznawania swojego kultu religijnego,ale mi to lotto.I nie nazywaj mnie antysemitą bo nie masz ku temu żadnych podstaw.Opisałem jedynie to co widziałem.
Mówienie o Jedwabnem i wstrzymywanie ekshumacji, albo mówienie że pogrom kielecki był z inicjatywy polskiej - to jest po prostu kłamstwo i potwarz. Z tego powodu osoba mówiąca takie brednie - powinna być wywalona z Piotrkowa i z Polski na kopach w d..pę.
.
Kiedy wreszcie przestaną Żydzi przykrywać prawdę historyczną Sorosowo-Rockefelerowską wersją historii, który swoje winy i zaniechania z czasów II W.Ś. przykryć chcą fałszowanym obrazkiem Polaka - antysemity. Proszę posłuchać wykładów p. Kurek i Jerzego Nowaka (na YT), którzy odkłamują tą usraelską talmudowską historię holokaustu. Przypominam, że liczba 6 mln zamordowanych Żydów - ciągnie się dziwnym trafem od zawsze. Żydzi wykorzystują fakt, że są nielubiani (to oczywisty fakt, że większość nie lubi Żydów), do tłumaczenia bezeceństw i kalumni jakich się dopuszczają.
Katolicy którzy modlicie się do Żydówki i Żyda(do którego wyciągacie wasz jęzor) postępujcie zgodnie z nauka JP II
Okażcie swa chrześcijańska dobroć i otwórzcie swoje dobre serca na starszych braci w wierze!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!