to jest jak stan wojenny z 1981 roku. Zapytajcie kogoś kto ma 50+ lat. Same tego nie wyliczycie :)
Ciekawy jestem kto będzie pilnował dzieci w klasach podczas przerwy ,chyba że nauczyciele będą w każdej sali :)
Było zdalne narzekali, poszli do szkoły i też narzekają. Nie dogodzi się!
Ja nie mogłem wejść do szkoły z dziećmi a jakiś reporterzyna chodził z aparatem po klasach i wylał zdjęcia. Pismo w tej sprawie wysłałem do Prezydenta Miasta czy o takich zabezpieczeniach rozmawiał z dyrektorami podczas spotkań w urzędzie miasta.
a co z transportem , w autobusach i busach TŁOK i ścisk , gdzie te odległości , tradycyjnie WŁADZE ZASPAŁY ,tylko za co biorą pieniądze ? czy nie warto przeprojektować połaczeń ?
Jak to jest, że rak płuc zbiera nieporównanie większe żniwo niż ten cały kowid, a przemysł tytoniowy ma się dobrze? Chyba światu jest, wg niektórych, jakiś "reset" potrzebny i dlatego dzieje się wokół taki "cyrk grozy" zakażeń w większości bezobjawowych, a kowid zjadł (?) wszystkie inne choroby!!!
Otwarcie 1 września udane. Ale kiedy zamknięcie ? Ja stawiam, że wszystkie szkoły w Piotrkowie zostaną zamknięte przed końcem września. W całej Polsce obstawiam, że na koniec września będzie 5 tys zakażeń dziennie. Na koniec października całkowity paraliż służby zdrowia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!