No jak zobaczyłam Panią nauczycielkę z jednej że szkół średnich jestem przerażona.Straszne nie przypomina pedagoga,jak lalka a tam przewaga chłopców.
A pod Budowlanką całe tabuny w dresiorach,patole nawet na rozpoczęcie roku szkolnego nie potrafią się ubrać
Otwarcie 1 września udane. Ale kiedy zamknięcie ? Ja stawiam, że wszystkie szkoły w Piotrkowie zostaną zamknięte przed końcem września. W całej Polsce obstawiam, że na koniec września będzie 5 tys zakażeń dziennie. Na koniec października całkowity paraliż służby zdrowia.
Jak to jest, że rak płuc zbiera nieporównanie większe żniwo niż ten cały kowid, a przemysł tytoniowy ma się dobrze? Chyba światu jest, wg niektórych, jakiś "reset" potrzebny i dlatego dzieje się wokół taki "cyrk grozy" zakażeń w większości bezobjawowych, a kowid zjadł (?) wszystkie inne choroby!!!
a co z transportem , w autobusach i busach TŁOK i ścisk , gdzie te odległości , tradycyjnie WŁADZE ZASPAŁY ,tylko za co biorą pieniądze ? czy nie warto przeprojektować połaczeń ?
Ja nie mogłem wejść do szkoły z dziećmi a jakiś reporterzyna chodził z aparatem po klasach i wylał zdjęcia. Pismo w tej sprawie wysłałem do Prezydenta Miasta czy o takich zabezpieczeniach rozmawiał z dyrektorami podczas spotkań w urzędzie miasta.
Było zdalne narzekali, poszli do szkoły i też narzekają. Nie dogodzi się!
Ciekawy jestem kto będzie pilnował dzieci w klasach podczas przerwy ,chyba że nauczyciele będą w każdej sali :)
to jest jak stan wojenny z 1981 roku. Zapytajcie kogoś kto ma 50+ lat. Same tego nie wyliczycie :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!