Wielkie brawa dla nauczycieli wf za pracę i dyrektora za znalezienie ciekawego pomysłu na szkołę, która była jakiś czas temu nad przepaścią.
Ostatni raz jak byłem na zawodach l.a. w Piotrkowie byłem świadkiem jak jedna z zawodniczek wyrzuciła oszczep i przeleciał kilkanaście metrów tyłem a nie przodem , zadziwiający poziom szkolenia bo jak pamiętam to kiedyś nawet dzieci na ulicy potrafiły rzucać oszczepo-patykami zawsze czubkiem do przodu a teraz w XXI nie ma kto w szkole pokazać podstaw rzutu. Wstyd i kompromitacja dla nauczycieli w.f. w szkołach.
Zwycięstwo....a czy wszystkie szkoły brały udział w zawodach jak do tej pory?? Wydaje mi się że nie....
jak można pisać o lekkiej atletyce nie podając wyników to jest coś niesamowitego, określenie złoty, srebrny czy brązowy nic nie mówi bo nawet na olimpiadzie podaje się wynik w ten sposób czarno widzę przyszłość la w naszym mieście
A dziewczyny ? Szanowna redakcja chyba jest szowinistyczna? One tez brały udział i wygrywały ????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!