A dziewczyny ? Szanowna redakcja chyba jest szowinistyczna? One tez brały udział i wygrywały ????
jak można pisać o lekkiej atletyce nie podając wyników to jest coś niesamowitego, określenie złoty, srebrny czy brązowy nic nie mówi bo nawet na olimpiadzie podaje się wynik w ten sposób czarno widzę przyszłość la w naszym mieście
Zwycięstwo....a czy wszystkie szkoły brały udział w zawodach jak do tej pory?? Wydaje mi się że nie....
Ostatni raz jak byłem na zawodach l.a. w Piotrkowie byłem świadkiem jak jedna z zawodniczek wyrzuciła oszczep i przeleciał kilkanaście metrów tyłem a nie przodem , zadziwiający poziom szkolenia bo jak pamiętam to kiedyś nawet dzieci na ulicy potrafiły rzucać oszczepo-patykami zawsze czubkiem do przodu a teraz w XXI nie ma kto w szkole pokazać podstaw rzutu. Wstyd i kompromitacja dla nauczycieli w.f. w szkołach.
Wielkie brawa dla nauczycieli wf za pracę i dyrektora za znalezienie ciekawego pomysłu na szkołę, która była jakiś czas temu nad przepaścią.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!