Jak tak teraz wygląda sytuacja to ciekawe jakie później będą ceny? I ile osób skończy co najmniej wyziębionych w zimę? Strach się bać...
Tylko do maja tego roku wywieziono za granicę 1.5 miliona ton węgla na Ukrainę do Czech i Niemiec. To samo drzewo jest masowo wywożone z kraju Kowalski kupić nie może bo nie ma a od 2023 roku rząd przymierza się wiec wygląda na to ,że to celowa robota z tym weglem do zakazu palenia węglem w piecach
jerzy buzek zlikwidował kilkadziesiąt kopalni ,tusk to samo /bińkowska/ ,trzaskowski chciał zamykać TURÓW ,to kto jest odpowiedzialny za obecną sytuację górnictwa ? pamięta ktoś jakie wsparcie dla firm dał tusek ? bo od tych dostałem
Obecny czas pokazał jak Polak na Polaku potrafi zarabiać .Spekulują na wszystkim na czym się da .Cukier w magazynach aż po sufit a w sklepach nie ma.Warto by się zastanowić w jakim celu jest to robione .Czy tylko dla pieniędzy?
W tym składzie gruby węgiel kosztuje 1.400-1.700 zł, zaś najpopularniejszy w opalaniu domów ekogroszek kosztuje u nich 2.900 zł!
Byłem zaraz po Waszym reporterze i pytałem. Aha, zapisów nie ma.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!