Zimą widzę ciemność w mieście,ciekawe jaka będzie jakość powietrza, bo teraz też auta jeżdżą i mamy powietrze na godzinę 19sta Bardzo Dobre
Ja myślę ,że Antoni już do miasta nie ma co przyjeżdżać taczki gotowe to co robi PIS to myślę ,ze dojdzie do sytuacji ,że urzędnicy sami oknami będą wyskakiwać.Węgla nie ma gazu drzewa kupić nie idzie brak cukru wszystko wywozi się na Ukrainę i do innych krajów
Węgla brakuje,ale na Roosevelta pełno ekogroszku. Ukrywany w magazynach i pod plandekami,ale go widać,pozostaje pytanie po co?
górnicy od ręki, na zawołanie dostali pół miliarda złotych wypłacone w 2 tygodnie po negocjacjach. Sprzątaczka w pgg 11 tys zł netto a górnik dołowy chyba 18 tys zł netto. Można się bawić?
Głosujcie dalej na socjalistów, na dodatki i upusty to na pewno będzie lepiej..
Głupota musi kosztować,bardzo dobrze a posłowie przyznali sobie kolejne podwyżki a dla was dzbany podwyżki do zapłacenia !!!!!!!!!!!!!
Czy składy węglowe nie oszukiwali klientów w poprzednich latach mówiąc że węgiel jest z polskich kopalń a sprzedawany był rosyjski.Jeśli obecnie jest pusto przy embargo na Rosyjski węgiel to jak to wytłumaczyć?
Tylko siedem lat wystarczyło aby pis doprowadził Polskę do autentycznej ruiny. Na smutne bajki szczerbatego opowiadacza bądź pana w okularkach nikt poza pisowską ciemnotą się już nie daje nabrać. Narracja wina Putina zawodzi. Rzeczywistość widać w sklepach, na targowiskach składach węgla. Gonić taką niezdarną władzę . Czym szybciej tym mniejsze straty dla Polski.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!