metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~ja ~ja ~~ja ~ja (Gość)24.11.2017 14:38

oj januszek, najadł się gruszek, gdyby Andreu był dobry to by grał całe mecze a Góralski był by w bramce bramkarzem czyli drużyna piłki ręcznej powinna liczyć tylko 7 zawodników, i do takiego wniosku można dojść czytają eksperta chodzącego przez 16 lat na mecze

60

gość ~gość (Gość)25.11.2017 14:50

końca nie widać z tym ~Januszkiem teraz się okazało ze wyczytał o Wiśle w kryzysie i co z tego, z kim ona w ostatnich latach mimo kryzysu przegrała w naszej lidze - podpowiadam z nikim tylko z Vive i raz Piotrkowianinem

60

gość ~gość (Gość)24.11.2017 15:33

Oj Janusz. Skoro chodzisz 16 lat na mecze; czyli dobrze pamiętasz czasy focus park kiper to powinieneś wiedzieć dlaczego nie gra Achruk czy Andreu , a nie się tu wydurniac głupimi wpisami i Pyskowe z działaczami piotrkowianina. Pozdrawiam Cię kolego. Wrzuć na luz.

24

januszek ~januszek (Gość)24.11.2017 16:12

Wszyscy, łącznie z trenerem, mówią, że przegrali z Płockiem, bo zrobili za dużo błędów i była słaba skuteczność. Przecież to nieprawda, bo to ja napisałem. Zawsze się znajdzie kilku obrońców moralności, którzy sami nie wiedzą czego bronią. Do komputerów fachowcy....

07

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat