metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
rys ~rys (Gość)23.11.2017 10:14

dobrze ze wisla jest wkryzysie bylby pogrom

17

gość ~gość (Gość)23.11.2017 09:37

Chłopaki na kacu byli

07

gość ~gość (Gość)23.11.2017 13:36

Nie zgodzę się że punkty zostały oddane za darmo. Chłopaki walczyli jak mogli

16

Kibic ~Kibic (Gość)23.11.2017 09:23

Wąs Makowiejowi nie służy, słaby mecz w jego wykonaniu. Wystawienie Pożarka w ataku w I połowie na Wisłę zaskoczyło nie tylko Andrzeja Kacperka, ale rozbawiło również obronę przeciwnika. Urbański pokazał, że warto stawiać na młodych i teraz można wspomnieć czemu nie ma już w kadrze Konrada Szczukockiego? Fajnie, że Dima zdobywa doświadczenie trenerskie tylko czy przy tym musimy oglądać takie mecze jak wczoraj?

16

gość 123-1 ~gość 123-1 (Gość)23.11.2017 14:09

co ten Piotrkowianin miał za wyjście reprezentacja, liga mistrzów, z Vive same porażki i nasi chłopcy nie byli w stanie się maksymalnie skoncentrować na meczu żal był im dobijać byłej drużyny Góralskiego ja im wybaczam i już zaczynam myśleć o następnym meczu niech tylko wcześniej zobaczą fragmenty na SF i zaczną grać tak Piotrkowianin

80

Mietek ~Mietek (Gość)23.11.2017 08:52

Januszku! Mam pytanie? Czy masz jakiś problem jeśli chodzi o Andreu i Achruka? Z Twoich wpisów wynika, że masz na ich punkcie jakąś obsesję i bez względu na wszystko ziejesz do nich taką nienawiścią jakby zrobili Ci jakąś krzywdę. A może po prostu z natury jesteś nienawistnikiem, który swoje frustracje i niespełnione nadzieje ( na co?) usiłuje wyładować pisząc na forum. A tak prawdę mówiąc nie Ty ich do drużyny ściągałeś i nie Ty ich będziesz zwalniać. A może "Mistrzu " chciałbyś zająć ich miejsce? A tak nawiasem mówiąc to jak wiem od kolegi co był w Mielcu na meczu Achruk zagrał bardzo dobre zawody tylko musi dostawać więcej czasu na grę. Na koniec jeszcze powiem Ci, że jak ktoś od młodości (myślę, że jesteś w takim wieku) ciągle tylko "pluje jadem" jak doświadczony hejter na starość zostanie zgorzkniałym ciągle narzekającym człowiekiem. Pozdrawiam i życzę spokoju ducha.

90

Zdegustowany ~Zdegustowany (Gość)23.11.2017 06:49

To był pogrom transmitowany na całą Polskę.

39

januszek ~januszek (Gość)22.11.2017 21:56

Wisła tylko potwierdziła,że jest w dużym kryzysie...Bardzo dużo błędów z obu stron, kolejny mecz, który potwierdził, że Achruk i Andreu są niepotrzebni w tej drużynie, na plus gra Urbańskiego w ataku i Każmierczaka w obronie. W tym sezonie nikt nie spada, czekamy na następny sezon. Czekamy na gościa w różowych okularach i jego mądre komentarze.

410

gość ~gość (Gość)23.11.2017 21:54

Do januszka! Myślałem, że "szanowny pan" się uspokoi i da sobie spokój z komentarzami a szczególnie z ocenianiem zawodników. Niestety się pomyliłem i doszedłem do wniosku, że jest "szanowny pan" typowym Trolem, który bardzo się "jara" jak komuś dogryzie, zrobi przykrość, itp.Czyli przemawianiem do "pana" powinni się zająć chyba lekarze.

60

gość ~gość (Gość)22.11.2017 22:28

Szkoda że bez walki oddane punkty. Za dużo niewymuszonych błędów i to wszystko w TV

17

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat