Nie zgodzę się że punkty zostały oddane za darmo. Chłopaki walczyli jak mogli
Wąs Makowiejowi nie służy, słaby mecz w jego wykonaniu. Wystawienie Pożarka w ataku w I połowie na Wisłę zaskoczyło nie tylko Andrzeja Kacperka, ale rozbawiło również obronę przeciwnika. Urbański pokazał, że warto stawiać na młodych i teraz można wspomnieć czemu nie ma już w kadrze Konrada Szczukockiego? Fajnie, że Dima zdobywa doświadczenie trenerskie tylko czy przy tym musimy oglądać takie mecze jak wczoraj?
co ten Piotrkowianin miał za wyjście reprezentacja, liga mistrzów, z Vive same porażki i nasi chłopcy nie byli w stanie się maksymalnie skoncentrować na meczu żal był im dobijać byłej drużyny Góralskiego ja im wybaczam i już zaczynam myśleć o następnym meczu niech tylko wcześniej zobaczą fragmenty na SF i zaczną grać tak Piotrkowianin
Januszku! Mam pytanie? Czy masz jakiś problem jeśli chodzi o Andreu i Achruka? Z Twoich wpisów wynika, że masz na ich punkcie jakąś obsesję i bez względu na wszystko ziejesz do nich taką nienawiścią jakby zrobili Ci jakąś krzywdę. A może po prostu z natury jesteś nienawistnikiem, który swoje frustracje i niespełnione nadzieje ( na co?) usiłuje wyładować pisząc na forum. A tak prawdę mówiąc nie Ty ich do drużyny ściągałeś i nie Ty ich będziesz zwalniać. A może "Mistrzu " chciałbyś zająć ich miejsce? A tak nawiasem mówiąc to jak wiem od kolegi co był w Mielcu na meczu Achruk zagrał bardzo dobre zawody tylko musi dostawać więcej czasu na grę. Na koniec jeszcze powiem Ci, że jak ktoś od młodości (myślę, że jesteś w takim wieku) ciągle tylko "pluje jadem" jak doświadczony hejter na starość zostanie zgorzkniałym ciągle narzekającym człowiekiem. Pozdrawiam i życzę spokoju ducha.
Wisła tylko potwierdziła,że jest w dużym kryzysie...Bardzo dużo błędów z obu stron, kolejny mecz, który potwierdził, że Achruk i Andreu są niepotrzebni w tej drużynie, na plus gra Urbańskiego w ataku i Każmierczaka w obronie. W tym sezonie nikt nie spada, czekamy na następny sezon. Czekamy na gościa w różowych okularach i jego mądre komentarze.
Do januszka! Myślałem, że "szanowny pan" się uspokoi i da sobie spokój z komentarzami a szczególnie z ocenianiem zawodników. Niestety się pomyliłem i doszedłem do wniosku, że jest "szanowny pan" typowym Trolem, który bardzo się "jara" jak komuś dogryzie, zrobi przykrość, itp.Czyli przemawianiem do "pana" powinni się zająć chyba lekarze.
Szkoda że bez walki oddane punkty. Za dużo niewymuszonych błędów i to wszystko w TV
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!