metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
MARKPIO ~MARKPIO (Gość)05.11.2010 12:29

Zrobić plackowate rondo!!:)))

00

Kibic FL 05... ~Kibic FL 05... (Gość)05.11.2010 13:40

Nie daj Boże, żeby pracownicy prezydenta wymyślili tam mini rondo. No chyba, że będzie im zależało na zwiększeniu liczby wypadków. Na Kostromskiej/Polnej mini rondo może byłoby lepsze, gdyby zamiast czerwonego placka (co na to daltoniści?) wybudowano "obszczymurek". Przynajmniej dałby się go zauważyć !

00

? ~? (Gość)05.11.2010 14:28

"MARKPIO" napisał(a):

Takie rondo to można sobie na podwórku postawić, a nie na ulicy! Ledwo go zauważyłem, mimo że wiedziałem wcześniej iż tam się znajduje.

00

maddox ~maddox (Gość)05.11.2010 14:52

"MARKPIO" napisał(a):

Popieram ;)

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)05.11.2010 15:00

"" napisał(a):
Takie rondo to można sobie na podwórku postawić,

E tam na podwórku!.Ja takie samo mam w pokoju, a i tak z kobitą mam stłuczki:)))

00

Tartu Tarturanga05.11.2010 16:27

Dlaczego w tym mieście zwłaszcza na takich skrzyżowaniach nie ma skrzyżowań równożędnych !!!!
Placki plackom zostawcie !!!

00

burka ~burka (Gość)05.11.2010 16:43

smieszne jest porownanie naczelnika malej lokalnej drogi dl drogi piotrkow-suwejow.

00

P51 ~P51 (Gość)05.11.2010 17:11

"Tartu" napisał(a):
Dlaczego w tym mieście zwłaszcza na takich skrzyżowaniach nie ma skrzyżowań równożędnych !!!!

W naszym mieście jest nowe takie skrzyżowanie-Dąbrowskiego/Grota Roweckiego.
Tam tylko kwestią czasu są wypadki. Ludzie zupełnie nie umieją przez takie skrzyżowania przejezdżać...
Sam byłem świadkiem gwałtownych hamowań.
Niektórzy nie wiedząc jak się zachować chyba wciskają gaz i zamykają oczy...;->

00

Polna do Teleekspresu ~Polna do Teleekspresu (Gość)05.11.2010 17:25

Szkoda, że nie pokazano w Teleekspresie jak wygląda ul. Polna. To najlepsza ulica do robienia kampanii na Prezydenta m. Piotrkowa Tryb. Zapraszamy

00

Tartu Tarturanga05.11.2010 19:22

"P51" napisał(a):
W naszym mieście jest nowe takie skrzyżowanie-Dąbrowskiego/Grota Roweckiego.
Tam tylko kwestią czasu są wypadki. Ludzie zupełnie nie umieją przez takie skrzyżowania przejezdżać...
Sam byłem świadkiem gwałtownych hamowań.
Niektórzy nie wiedząc jak się zachować chyba wciskają gaz i zamykają oczy...;->

Po mini rondzie też .... tak że postawić pana policjanta i w mig się nauczą ... albo douczą :)))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat