Ostatnio niektóre inwestycje z budżetu obywatelskiego mocno wyhamowaly. Ścieżka rowerowa wokół Bugaja, ścieżka rowerowa w śladzie kolejki waskotorowej...
Czyżby braki w budżecie miejskim, czy byt długa machina urzednicza?
Jest jeszcze jedna opcja - mieszkańcy swoje, a miasto swoje. Ścieżka rowerowa wokół Bugaja blee, bo za dużo papierologii (m. In. z zakładem energetycznym)... ale. kilkaset metrów dalej jest nowa droga na Słoneczko i jest cacy. Przypadek?
Czy ten pumtrack był w programie wyborczym gospodarza miasta ?? On najpierw realizuje obietnice wyborcze, a nie zachcianki mieszkańców...
W Piotrkowie BO to jakaś porażka. Miasto akceptuje tylko te projekty, które nie generują kosztów na przyszłość. Nieważne czego potrzebują mieszkańcy.
A jak tam 2 zaległe odcinki ścieżki dookoła Bugaja? Przecież to jest parodia, już powinna wygrać 4 nitka, ale nie dopuścili do głosowania w ramach budżetu obywatelskiego bo by kompletowali te niezrealizowane nitki jak pokemony
No i tak właśnie wygląda nasze miasto:( Od ok 8 lat zjazd po równi pochyłej. Wszystkie miasta regionu rozwijają się ekonomicznie i estetycznie. Nasz miasto...
Byłem i jestem lokalnym patriotą i dlatego tak bardzo boli mnie marginalizacja naszego miast. Smutne to jest.
Dorosłe niby ludzie, a głupoty chodzą im po głowach. Wyłóżcie może własną kasę na te bzdury, co?
Kolejny przykład pychy i arogancji Krzysia i jego świty. Dalej na nich głosujcie. Ale wiadomo. Ciemny naród wszystko kupi.
Czy są dane ze szpitala bełchatowskiego ile dzieci trafia prosto z tego parku na urazówkę i ile kosztuje ich leczenie ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!