1. O której godzinie policjanci udali się do Zaborowa?
2. Wiadomo, czy razem może matki świętowały zakończenie szkoły przez maluchy?
3. Jak zwykle Tomaszów M. i wszystko jasne.
Bez przesady! Z takim wynikiem mogłaby prowadzić samochód, a w domu z dzieckiem nie może siedzieć?
siedzę sobie w domu, mam imprezę i mam też dzieci. to znaczy, że nie mogę się napić, dopóki one nie skończą 18 lat??? Przecież jak kobieta wypije sobie lampkę wina, czy nawet 2 piwa, to nie znaczy, że dzieciom coś się stanie. Jak mam dzieci, to już muszę być abstynentem, tak? Nie popadajmy w paranoję! Wszyscy siedzą sobie w domu, a dzieci 7 czy 11 lat są już samodzielne i nic im się nie stanie jak w domu będzie impreza.
Piotrkowianin - gratuluje rozumu ze po wypiciu moglbys prowadzic pojazd :)
Paranoja jakaś nie mogę się napić i córki zostawić z siostrą moją , albo z dziadkami. Kurde każdy ma czasem jakieś imieniny czy coś podobnego i wtedy pijemy ale jest zawsze któraś babcia albo ciocia na kktóra w ogóle nie pije.
Muszę przyznać się, że z żoną też często opiekujemy się dzieckiem po pijanemu. Kiedy córka pójdzie spać czasem wypijamy przed telewizorem po butelce naszego ulubionego pszenicznego i mamy wtedy nawet więcej, niż 0,16 promila.
Niedługo będą informacje, że pijana matka zajmowała się 16 i 17 letnim dzieckiem.
Nie pochwalam ale już nie róbmy afery. dziecko w wieku 12 lat młodszym rodzeństwem się zajmuje.
Jeszcze jakiś czas temu 12 letni dziecko obierało młodsze rodzeństwo ze szkoły czy zerówki i obiad podawało.
A znajoma sześciolatka zastawiała na noc samo jak szła do pracy ale to było jakieś 15 lat temu...
Faktycznie, zalana w trupa :) Litości...
A cóż to za nowe formy? Niedbalstwo autora/autorki, czy może feministki przepchnęły jakieś zmiany językowe, o których jeszcze nie wiem? :)
W ogóle składnia niektórych zdań wzbudza we mnie podejrzenia, że chyba na Interakcjach powstały :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!