Bardzo się cieszę , że p. Janusz Wojciechowski dostał się do PE z naszego okręgu. To zacny człowiek i wierzę w to, że będzie dobrze pracował na rzecz Polski i naszego regionu
Zmarnowałem głos dając go doktorowi G. Chciałem wysłać go do Brukseli, by w Piotrkowie był spokój i być może prawica zjednoczyła się.Niestety nasz ekonomista nie przyłożł się.Jeżeli na prezydenta zrobi podobny wynik to Krzysiek może być spokojny.Chyba,że za zasługi Kaczor zapakuje go do teczki i wyśle by sprzątał hotele w Brukseli bo w tym ma podobno doświadczenie z Szwajcarii.Gratulacje dla Wojciechowskiego.
Również gratulacje dla Pana Janusza Wojciechowskiego. To bardzo inteligentny facet z dużym poczuciem humoru. To również świetny prawnik, który zadba o nasze interesy w UE.
Gratulacje dla pozostałych przedstawicieli ziemi łódzkiej którzy zdobyli mandaty. Pan Jacek Saryusz-Wolski dał się już poznać jako sprawny polityk na brukselskiej arenie, a nowa eurodeputowana Joanna Skrzydlewska dopiero pokaże co potrafi, więc poczekajmy z ocenami.
Już po tzw. wyborach i rząd będzie mógł odkryć zamierzenia wobec własnych obywateli. W imię walki z kryzysem podniesie stawki podatkowe, a co za tym pójdzie wzrosną ceny. Niech żyje koalicja rządowa PO+PSL i nic nie robąca, udająca opozycję koalicja SLD+PiS! Pan sajrusz-wolski baaaardzo dobry w braniu eurodiet, a nie sprawny polityk.
Bardzo mi szkoda Pani Krupy,ale po takiej antykampanii przeciw jej osobie jaka miała miejsce w terenie wygrać nie mogła.Plus jest taki,że wróci i odpłaci tym najbardziej aktywnym.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!