metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr.Covianin Piotr.Covianinranga09.06.2009 20:10

Bardzo się cieszę , że p. Janusz Wojciechowski dostał się do PE z naszego okręgu. To zacny człowiek i wierzę w to, że będzie dobrze pracował na rzecz Polski i naszego regionu

00

kastro ~kastro (Gość)09.06.2009 20:35

Zmarnowałem głos dając go doktorowi G. Chciałem wysłać go do Brukseli, by w Piotrkowie był spokój i być może prawica zjednoczyła się.Niestety nasz ekonomista nie przyłożł się.Jeżeli na prezydenta zrobi podobny wynik to Krzysiek może być spokojny.Chyba,że za zasługi Kaczor zapakuje go do teczki i wyśle by sprzątał hotele w Brukseli bo w tym ma podobno doświadczenie z Szwajcarii.Gratulacje dla Wojciechowskiego.

00

na uklady nie ma rady ~na uklady nie ma rady (Gość)09.06.2009 21:44

Również gratulacje dla Pana Janusza Wojciechowskiego. To bardzo inteligentny facet z dużym poczuciem humoru. To również świetny prawnik, który zadba o nasze interesy w UE.
Gratulacje dla pozostałych przedstawicieli ziemi łódzkiej którzy zdobyli mandaty. Pan Jacek Saryusz-Wolski dał się już poznać jako sprawny polityk na brukselskiej arenie, a nowa eurodeputowana Joanna Skrzydlewska dopiero pokaże co potrafi, więc poczekajmy z ocenami.

00

kontra ~kontra (Gość)10.06.2009 07:02

Już po tzw. wyborach i rząd będzie mógł odkryć zamierzenia wobec własnych obywateli. W imię walki z kryzysem podniesie stawki podatkowe, a co za tym pójdzie wzrosną ceny. Niech żyje koalicja rządowa PO+PSL i nic nie robąca, udająca opozycję koalicja SLD+PiS! Pan sajrusz-wolski baaaardzo dobry w braniu eurodiet, a nie sprawny polityk.

00

kastro ~kastro (Gość)10.06.2009 08:30

Bardzo mi szkoda Pani Krupy,ale po takiej antykampanii przeciw jej osobie jaka miała miejsce w terenie wygrać nie mogła.Plus jest taki,że wróci i odpłaci tym najbardziej aktywnym.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat