Mają dużo pracy. Mam tylko nadzieję, że będzie pięknie i że nie zmarnują tych trzech milionów, bo to różnie u nas bywa ;)
Park powinien być przede wszystkim bezpieczny. Przychodzi tam sporo ludzi z dziećmi, które jeżdżą na rowerach, rolkach czy po prostu biegają. Nie jestem zwolennikiem wycinki, ale uważam, że akurat w parku powinno się wyeliminować zagrożenie w postaci pochylających się drzew. Albo kłódka na bramę i rezerwat przyrody.
Co do bezpieczeństwa dzieci to przy okazji rewitalizacji stawu przydałoby się ogrodzenie wokół niego. teraz staw jest bolączką mam młodszych , które przy każdym spacerze muszą uważać, żeby maluchy nie zapędziły się do wody. Naprawa kilku rzeczy na placu zabaw też by się przydała :).
Wczorajsze zdjęcie wejścia do parku od ul. Franciszka Żwirki:
Pobożny już nawet na tych plakatach nie podaje terminu zakończenia i kosztów, bo i tak będą przekroczone.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!