Do: GROT7X (Gość)
Te osoby są z Syrii, jeśli zostaną deportowani to zaraz po przekroczeniu granicy zostaną zabici. Tam jest wojna. Naprawdę życzysz im deportacji? Może miej trochę więcej Boga w sercu?
Skoro wszyscy zmieścili się w jednym busie, to można ich wszystkich zakwaterować w jednej kawalerce. W przeciwnym wypadku (gdyby dostali więcej przestrzeni) mogliby doznać szoku jak kot po przeniesieniu z kuwety na pustynię.
Tak, wiem, złośliwy jestem, ale ciężko mi patrzeć jak reżymowe media ludzi w wała robią. Do tego kraju wjeżdża kto chce i robi co chce, tylko tubylec musi być na smyczy i najlepiej w kagańcu.
To z Białorusi oni jechali do Niemiec czy Ukrainy ? No raczej ze Słowacji przez Piotrków to chyba nie po drodze ?
Teraz jest wojna, kto handluje ten żyje. Tu wiza tam wieża i działkę kupuję.
Kiedy ten naród się obudzi? Bo o zmądrzeniu nie ma co pisać. Setki tysięcy imigrantów wpuścili i referendum robią. Szczyt obłudy.
Już byli w ogródku i witali się z gąską, do dwu trasy dwujezdniowej brakowało około 4 km- przejechali najgorszy odcinek od granicy i trasę między sulejowem i Piotrkowem a tu bęc i wpada - a teraz deport i dobrze
Panie Kaczyński, i na co zdał się ten pański mur??? Tylko nie mów pan, że Donald Tusk podrzucił panu tych uchodźców!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!