Dokładnie. Jadąc z dużą prędkością nic by się nie stało, gdyby nie ewidentny brak znajomości przepisów kierowcy auta, który nie ustąpił im pierwszenstwa.
Czy ktoś wie co się dzieje z Patrykiem i w ogóle mógł mi opisać jak to się stało chce uczcić Sary pamięć :(
Zdanie "Portal epiotrkow.pl nie ponosi odpowiedzialności... "nie zwalnia od głupoty.Jak zachowa się Patryk, jak przeczyta te posty, jest przytomny i ma tylko 22lata i psyche nie ze skały. Skasować wszystkie posty i to teraz, nie osądzać. Każdy z nas kiedyś popełnił błąd na drodze, czy to wyprzedzał na trzeciego, jechał za szybko czy nie zauważył czerwonego światła. Czym my dzisiaj, wspaniali kierowcy w samochodach czy na motocyklach różnimy się od Patryka czy jego rówieśnika w Corsie, tylko tym że mieliśmy szczęście lub Bóg miał inne wobec nas plany. Kasować wszystko i to teraz, z wyjątkiem postów dających wsparcie Patrykowi.
Nikt normalny nie poprze w tym przypadku motocyklisty, taka jest prawda niestety. Dziewczyna wsiadając z nim na motor powierzyła mu swoje życie a on jeździł jak zawsze... jak szalony! Nie raz i nie dwa można było zauważyć jego popisy nawet w biały dzień. Kierowca opla może i nie jest bez winy, ale z jaką prędkością musiał jechać motocyklista żeby tak skasować przód auta?! Pojawił się zapewne w ułamku sekundy przed oplem, nikt nie ma oczu dookoła głowy i żaden kierowca nie jest wstanie przewidzieć takiej sytuacji. A bliscy i znajomi zamiast przeżywać żałobę wchodzą tu i wypisują te farmazony, że winny jest tylko i wyłącznie kierowca opla. Gdyby motocyklista jechał zgodnie z przepisami ta tragedia wgl nie miałaby miejsca. Miejmy tylko nadzieje, że sąd, policja oraz prokuratora podejdą do sprawy profesjonalnie i rozsądzą sprawiedliwie, wina obustronna, więzienia nikomu nie życzę. Kierowca opla już przeżył swoje zapewne a motocyklista stracił przez swoją brawurę członka rodziny, to również jest kara wymierzona przez los. Niech to będzie przestroga dla wszystkich bo mam wrażenie, że wszyscy uczestnicy ruchu z dnia na dzień coraz bardziej przestają uważać na siebie i innych...
Na początku przeczytajcie artykuł, a nie zmyślacie głupoty!! Czy widzieliście całe zdarzenie? Piszecie z nudów i cieszycie się że komentarz... Kierowca Opla WYMUSIŁ PIERWSZEŃSTWO Jesteście bezczelni, spróbujcie postawić się na miejscu rodziny osób poszkodowanych. Zawsze osoba, która powinna ponieść konsekwencje jest broniona, a niewinny ukarany... Zawsze obwiniają motocyklistów. Kierowca Opla sam też nie jechał wolno. A tak w ogóle całą sprawą zajmie się policja a nie głupi ludzie bez serca i mózgu.
Patryk jesteśmy z tobą. Czekamy na Ciebie... Wracaj szybko do zdrowia.
Czy ktoś wie co się dzieje z Patrykiem i w ogóle kto to był dla Sary bo jedni mówią chłopak drudzy wujo i to sie miesza chociaż to nie jest tak istotne wobec mnie bo Sara nie żyje.Także uczcijmy jej pamieć i nie piszmy głupot czyja wina gdyż czy to Patryka czy kierowcy opla to nic nie zmieni bo i tak młoda dziewczyna nie żyje.Z motocyklem nie ma żartów rozpędzić go do 100 to każdy potrafi ale hamowanie jest co innego.Także proszę was o wyrozumiałość bo nikt nie chce czytać z bliskiej rodziny tego jak jej córka siostra odeszła.We dług mnie takie komentarze powiniemy być usunietę.Sam straciłem w wypadku motocyklowym wujka który wiele razy mi pomógł i już nie szaleje ile fabryka dała i też z pasażerem nie lecę powyżej 100 bo wiadomo że pasażer ma gorzej tym bardziej na ścigaczu gdzie kierowca ,,leży na zbiorniku " a jak wiemy pasażer jest wtedy jak pocisk wystrzelony.Dlatego ludzie prosze przemyślcie dwa razy a potem dopiero piszcie.Ogólnie temat motocyklistów jest trudny bo dla wielu jesteśmy uważani jako dawcy ale sporo część wypadków jest przez kierowców aut.A z mojego punktu widzenia.Kierowca opla może był nie doświadczony nie zauważył też szczerze prędkości motocyklu cieżko jest o szacować.Czemu wszyscy co tu piszą o wina kierowcy opla to założę się żę większość z was nawet nie przyjdzie na grób Sary
teren ZABUDOWANY ,,50 ,KONIEC , ci co uważają inaczej ,, i sprawdzaja MOC swoich motorów ,, organy potrzebe ,ludzie czekaja , przykre ale PRAWDZIWE
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!