Każdy wypadek jest tragiczny, nieważne kto jest w środku. Wyrazy współczucia dla rodzin.
Łamanie przepisów ruchu drogowego przynosi gorsze konsekwencje niż łamanie zasad konstytucji.
Na tym skrzyżowaniu zginęło już w sumie kilkanaście osób.
Powstała tam nawet inicjatywa obywatelska z apelami do zarządcy dróg o przebudowę. Ledwo kilka miesięcy temu usunięto kilkanaście symbolicznych krzyży, przypominających o śmierci tych osób.
Wygląda jakby wyjechał wprost pod ciężąrówkę. Wymuszenie pierwszeństwa przez BMW ? ....skąd ja to znam...
mu na gaz a on mi zgasł... nie wiem czy aż tak łatwo tam o wypadek czy widoczność pod słońce może...
Zakładam, że wyjechali z Sieradza lub jego najbliższych okolic. W takim razie to nie była najkrótsza trasa do Warszawy, tylko dziwne kluczenie drogami wiejskimi (nawet biorąc pod uwagę różne opcje przejazdu). Wyglądało to tak, że mieli jeszcze kogoś zabrać po drodze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!