Gratuluję rozpoznania wypowiedzi na poziomie - ty masz z takową duży problem...
W świetle ostatnich wydarzeń w naszym kraju możesz zostać oskarżony o zachęcanie do łamania prawa - zwolnij trochę - ze wszystkim ;-)
Kolego trochę pokory, ponieważ gdyby nie My to byś nie miał pracy i też byś "zdechł" z głodu, a nic innego pewnie nie umiesz robić (kwestia zawodu)! Pozdrawiam.
Nie opowiadajcie głupot. Na Polskich drogach nie da się rozpędzić tekim składem do tej prędkości choćby nawet była taka możliwość ze strony technicznej. Zajedź człowieku na warsztat i zobacz czy ci licznik nie oszukuje. Jestem prawie pewien że jesteś jednym z najczęstrzych sprawców korków i oszukujesz się że pędzisz 35% szybciej niż jest to faktycznie. Ludzie nie mają cierpliwości by za tobą jechać więc wyprzedzają nawet w miejscach niedozwolonych i mimo braku odpowiednich warunków, czego sam jestem przeciwnikiem. Powodem tej tragrdii było zmęczenie po zbyt długiej jeździe. Będąc kierowcą trzeba kombinować żeby troszkę grosza wpadło. Czasem ktoś ryzykuje i tym razem się tak skończyło.
Czasem ktoś ryzykuje i czasem giną ludzie...
Zgroza... I w takim kraju żyjemy...
o czym ty piszesz??sometr?zadbych?chyba jesteś EP?
To ciężarówki są jadalne...? ;-)
Wiem,wiem, nie są. I wcale nie uważam,że trzeba je zlikwidować. Chodzi tylko,żeby prowadzili je mądrzy,rozsądni ludzie, a nie bandyci...
Acha i widzę błąd w nick'u - powinno być raczej DEBIL77
O tak jak najbardziej:))
Niestety ponoć nie żyje...zmarł w szpitalu:(Piszecie o głupocie prędkości itd.a tu po prostu zawiodło auto...wystrzał z gumy spowodował ściągnięcie auta na przeciwny pas...niestety odbywa się to trochę bardziej drastycznie niż w osobówkach:(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!