jak jestes taki madry to mogles wyjsc i zorganizowac objazd a tym kirwca naprawde nie jest latwo jak maja ciulowych szefuw ty siedzisz w domku i matka ci zryc da a on robi na cala rodzine
Z Twojej za to wynika, że nie bierzesz pod uwagę ograniczeń prędkości.
Kilka godzin wcześniej rozmawiałem z kierowcą który zginął...jestem w szoku...nie mogę w to uwierzyć!!!Brak mi słów...:(
zawalidrogą ty chyba masz gąbkę zamiast rozumu ! jadę 120 na liczniku a ten pędzi przede mną jak by go jakaś mafia goniła i Ty mi mówisz że oni jeżdżą 90 bo tyle tylko mogą to resztę prędkości nadrabiają chyba nogami unosząc Tira i biegnąc !
widział ktoś zestaw jadący 120?proszę o info bo tyle jeżdzę a gorszej bzdury nie słyszałem
ej... tak tak... oczywiscie ze mozna jechac ponad 90km/h tylko sometr to zapisuje.Nie ma zadbych 'blokad'
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/pruszcz-umarl-z-godu-pod-urzedem-gminy_145216.html
jak widać nie zdechł z głodu z braku ciężarówki ,tylko z braku funduszy Debilu!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!