Maciej 1 gdzie tu masz mgle jestem teraz na dworze i smierdzi jak nie wiem nie ma czym oddychac. Ale dobrze tak piotrkowianom. Nie narzekac do mediateki bedzie mozna niedlugo isc.
Maciej 1 przeklamuja czujniki? To na takie czujniki przeklamujace tyle pieniedzy poszlo?
bo tu może simierdzi5 laten ale w zimę czyste powietrze zapraszamy do witowa
Boże tyle lat Przeżyłam żadnego smogu nie było a teraz smogi im przeszkadzają a ulepszacze w posiłkach nic nie dają ciemniaki
Maciej 1 dlaczego miasto kupilo czujniki wydajac mnostwo pieniedzy ktore zle dokonuja pomiaru? Wiesz co to znaczy madrze wydatkowac pieniadze?
Kosmetyczka, proszę jako radna odpowiedzieć, jakie podjęła pani prace w ciągu 4 lat zmierzające do poprawy jakości powietrza w mieście.
Chcieliście Krzysia, to wdychajcie to rześkie powietrze i trujcie się nim. Ja się tylko z tego będę cieszył.
Ciekawe. Jeszcze tydzień temu czytałem w gazecie wyborczej prezydenta, że powietrze w mieście jest doskonałe. Ten artykuł to jakaś nikczemna prowokacja przecież jest super i o co wam chodzi.
Ja tam się cieszę jak chcieliście tak macie. Ale czujniki do pomiaru czystości powietrza są, mediateka też jest czego narzekacie i się czepiacie?
Tylko porównajcie na tej mapie sobie z innymi miastami. Może identyczna sytuacja w Radomsku, Tomaszowie, Opocznie, Łodzi, Częstochowie to też wina Chojniaka?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!