metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)09.11.2018 10:48

No i co UM zamierza z tym zrobić? Jakie konkretne działania????

61

xdbf ~xdbf (Gość)09.11.2018 10:12

Podali byście stronę z której można nadzorować jakość powietrza.

20

smogowopt ~smogowopt (Gość)09.11.2018 10:12

Wrzucajcie więcej śmieci do pieców! Dlaczego nikt tego głośno nie powie, że trują nas mieszkańcy domów palący na co dzień plastikiem i wszystkim, co powinno iść w kosz. Popatrzcie, co leci z kominów na Polnej, Szkolnej czy w Alejach 3-go Maja. Taka mentalność. Straż miejska powinna ich ganiać i wlepiać takie mandaty, żeby się odechciało raz na zawsze.

102

zen ~zen (Gość)09.11.2018 08:42

Teraz musimy poczekać do końca kadencji obecnej rady miasta aby ponownie zainteresowali się problemami w Piotrkowie. To już niedługo 3.5 roku

92

ja ~ja (Gość)09.11.2018 12:20

Władza, władza, władza. Kto z Polaków jeszcze nie wie, że palenie plastików jest szkodliwe? Kto nie wie, że słabej jakości węgiel i inne podobne wynalazki plus stary kopciuch to wywalanie w powietrze rakotwórczych substancji? Tak władza powinna kontrolować czym palą mieszkańcy, ale czym wytłumaczyć ignorancję mieszkańców. Jak słysze po raz któryś, że bieda panie i nie ma za co grzać bardziej ekologicznie, a w domu co chwila remont, dwa auta na podwórku, kasa na nowy telefon, pazury i fryzjera- to mi się nóż w kieszeni otwiera.

80

gość ~gość (Gość)09.11.2018 12:31

A gdzie służby kture powinny róbć kontrolę

10

urzendnik z pasarza ~urzendnik z pasarza (Gość)09.11.2018 14:52

W ramach walki ze smogiem proponuje zdjonc czujniki. Ludzie sie nie bedo przynajmniej wkurzać o jakość.

21

maciej1 ~maciej1 (Gość)09.11.2018 16:11

problem z tymi pamiarami jest taki, że czjniki Airly przekłamują pomiary w czasie mgły. To czjnik laserowe nie dające poprawnych odczytów w czasie dużej wlgotności i mgły.

24

Gordon ~Gordon (Gość)09.11.2018 15:42

Program dotacyjny Czyste Powietrze - wywalić piec węglowy i zamontować pompę ciepła!

32

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat