metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
M. ~M. (Gość)07.08.2013 14:23

niewyobrażalna tragedia, stracić w jednym momencie wszystkie dzieci .. kondolencje dla rodziców.

00

zażenowany ~zażenowany (Gość)07.08.2013 16:14

Wstydźcie się!!! Żeby reklamować się przy tak niewyobrażalnej tragedii trzeba nie mieć za grosz dobrego taktu!

00

maciusi ~maciusi (Gość)07.08.2013 16:20

"xx" napisał(a):

do~xx (Gość Czy naprawdę musimy być tacy materialni w cieniu takiej tragedii

00

żenada ~żenada (Gość)07.08.2013 19:14

Dlaczego mój post o reklamujących się strażakach nie został umieszczony?
Czyżby o niektórych nie można dyskutować?
Dla mnie jest to żenujące, że strażacy reklamują się w obliczu tak strasznej tragedii.

00

yh ~yh (Gość)07.08.2013 21:02

'yyyy panie zenada... o jakiej Ty reklamie mowisz? Upal Ci zaszkodzil konkretnie...

00

gosc ~gosc (Gość)07.08.2013 22:06

Ludzie, mówią o tym wszystkie media w całym kraju. I to media chcą informacji co do zdarzenia i to one kontaktują się z rzecznikami prasowymi. To nie służby się reklamują tylko portale, programy tv i gazety informacyjne chcą wiedzieć co dokładnie się stało, żeby o tym napisać.

00

martens ~martens (Gość)08.08.2013 05:20

"tutaj" napisał(a):

"tutaj" napisał(a):
Kimkolwiek jesteś, draniu, życzę ci szczerze, żeby Los zabrał ci to, co najbardziej kochasz. To będą moje ostatnie słowa mojej dzisiejszej wieczornej modlitwy. Katolickiej modlitwy.

brawo,to są słowa prawdziwego katolika.

00

tutaj tutajranga08.08.2013 13:56

No i wyszło, jak zwykle. Mój post odnosił się do wyciętego teraz z nieznanych mi przyczyn posta kogoś, kto rozpatrywał "zasadność" posiadania piątki dzieci przez 36-letnią kobietę. Że to państwo, czyli między innymi i piszący post będą wychowywać te dzieci. W tej wypowiedzi było zero empatii, zero czucia jakiegokolwiek. Stąd moja odpowiedź. Może moderator jednak przywróci post, na który odpowiadałam, co?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat