niewyobrażalna tragedia, stracić w jednym momencie wszystkie dzieci .. kondolencje dla rodziców.
Wstydźcie się!!! Żeby reklamować się przy tak niewyobrażalnej tragedii trzeba nie mieć za grosz dobrego taktu!
do~xx (Gość Czy naprawdę musimy być tacy materialni w cieniu takiej tragedii
Dlaczego mój post o reklamujących się strażakach nie został umieszczony?
Czyżby o niektórych nie można dyskutować?
Dla mnie jest to żenujące, że strażacy reklamują się w obliczu tak strasznej tragedii.
'yyyy panie zenada... o jakiej Ty reklamie mowisz? Upal Ci zaszkodzil konkretnie...
Ludzie, mówią o tym wszystkie media w całym kraju. I to media chcą informacji co do zdarzenia i to one kontaktują się z rzecznikami prasowymi. To nie służby się reklamują tylko portale, programy tv i gazety informacyjne chcą wiedzieć co dokładnie się stało, żeby o tym napisać.
brawo,to są słowa prawdziwego katolika.
No i wyszło, jak zwykle. Mój post odnosił się do wyciętego teraz z nieznanych mi przyczyn posta kogoś, kto rozpatrywał "zasadność" posiadania piątki dzieci przez 36-letnią kobietę. Że to państwo, czyli między innymi i piszący post będą wychowywać te dzieci. W tej wypowiedzi było zero empatii, zero czucia jakiegokolwiek. Stąd moja odpowiedź. Może moderator jednak przywróci post, na który odpowiadałam, co?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!