LUDZIE POWIEM NIEŁADNIE NIE MOGĄ SIĘ NAŻREĆ MIĘSA!. Czy trzeba niszczyć dziką przyrodę która nam sprawia tyle radości (dla kawałka mięsa). W Polsce jest więcej myśliwych niżeli saren i jeleni Mało wam wieprzowiny,wołowiny i kurzyny. Czy niszczenie przyrody i powodowanie zagrożenia dla ludzi i zwierząt wam odpowiada. Czy muszą ginąć kolejni ludzie dla pozyskania kawałka mięsa. To jest istota rozwoju cywilizacji, świadomości i zwykłej mądrości życiowej- aby realizować się zabujaniem. W kościele przekazujecie sobie znak pokoju i podajecie rękę a co wypisujecie !!! Szkoda człowieka - szkoda to mi jest tych co myśliwi ich zastrzelili. Natomiast myśliwi mogą się pozabijać - nikt ich nie zmusza aby szaleć z karabinem za kawałkiem sarniny i to jeszcze często w jakim stanie psychofizycznym!!! Pisano o tym i pokazywano jakie to polowania. Kluby wzajemnej adoracji, biznesu, urzędników, księży,polityków!! Jak się biskup z ministrem Szyszką karocą obwoził!!! To jest szacunek dla życia, przyrody, drugiego człowieka!!
Ludzie co wy piszecie szkoda człowieka celowo tego nie zrobił pewnie nie umyślnie i nikt nie wie co ten człowiek czuje szkoda mi go szok
~wojciech (Gość) pisze - W przyrodzie już dawno nie panuje równowaga................ Powtarzacie te wytarte formułki jak mantrę od wielu,wielu lat,myślisz że ktoś to jeszcze kupi?
Ciekawi mnie niezmiernie jaką profesją para się sprawca tego tragicznego w skutkach zdarzenia.
Do Frodo,gdyby nie mysliwi to te dzikie zwierzatka zechlalyby cie bez mrugniecia okiem. Dawno temu czlowiek zaczal regulowac nature i teraz trzeba to kontrolowac chocby poprzez odstrzal nadwyzki zwierzat. Jesli jestes takim milosnikiem i obronca natury to przestan wybijac szczury,myszy i inne zwierzatka, bo to tez natura. Jeszcze lepiej jakbys adoptowal wszystkie gryzonie chadzajace sobie i roznoszace paskudne chorobska. Najlepiej jednak wyniesc sie na bezludna wyspe,tam oprocz zwierzat tylko Ty wspanialy,majacy serce i czulosc dla natury i podsycajacy nienawisc do ludzi,ktorzy maja pasje
Łania masz rację. Wy wszyscy miłośnicy zwierząt adoptujcie te bezbronne istoty i trzymajcie je u siebie. Zobaczymy jak długo.
Drogi Wiliamie,nie znam wsrod moich bardzo dobrych znajomych i przyjaciol mysliwych kogos niezrownowazonego. Nikt chory na taka przypadlosc nie dostalby pozwolenia na bron. Mysliwi to ludzie myslacy,zrownowazeni i przede wszystkim majacy serce i sumienie. Czas zeby spoleczenstwo zrozumialo,ze mysliwstwo to nie tylko zabijanie,to rowniez dbanie o zwierzyne,ratowanie jej z sidel i wnykow. Zawsze znajdzie sie jakis wyjatek i przykro mi,ze akurat wsrod Twoich znajomych. Poza tym stojac w kolejce do kasy nie wiesz czy przypadkiem za albo przed Toba nie stoi mysliwy. To zwykli ludzie z ogromna pasja. Kazdemu czlowiekowi zycze takiego zaangazowania w codziennych czynnosciach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!